У громаді на Хмельниччині замість пошкодженого обстрілом дитсадка побудують новий

У громаді на Хмельниччині замість пошкодженого обстрілом дитсадка побудують новий
Фото: Ярмолинецька ТГ
  • З'явиться новий дошкільний навчальний заклад на Ярмолинеччині.
  • Попередній пошкодила російська ракета.

У Ярмолинецькій громаді планують побудувати новий дитячий садок, адже заклад дошкільної освіти, який був у селищі, пошкодив ракетний удар  російської федерації.

Про це повідомили у Ярмолинецькій селишній раді.

Побудують заклад дошкільної освіти по вулиці Шкільна в селі Нове Село. В адміністрації розповіли, що садочок буде розрахований на 115 місць, тобто 6 груп.

Відео дня

Така необхідність виникла, пояснюють в громаді, тому що внаслідок ракетного удару було пошкоджено єдиний у цьому населеному пункті заклад дошкільної освіти. Надання освітніх послуг припинилось, тому потрібно їх відновлювати:

“Метою проекту є відновлення безпечного, сучасного освітнього процесу дітей дошкільного віку Ярмолинецької селищної територіальної громади”, – йдеться у дописі.

Створити новий садок, кажуть, хочуть із дотриманням принципу «Відбудувати краще, ніж було».

“При будівництві нового дитячого садка у проєкт інтегрують принципи стійкості, сталості та інклюзивності. Об’єкт відповідатиме поточним і майбутнім потребам, а також враховуватиме гендерні та соціальні аспекти, відповідатиме екологічним стандартам”, – зазначають у муніципалітеті.

Проєкт буже реалізовуватися з міжнародною підтримкою.

У селишній раді додали, що ознайомитись з матеріалами проєкту можна до 6 травня за покликанням або у будівлі Ярмолинецької селищної ради у 208 і 209 кабінетах.

Читайте також:  Укриття у хмельницьких школах і садочках планують завершити до кінця року

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі

keyboard_arrow_up