У Хмельницькій міськраді житиме кошеня з-під Бахмута

У Хмельницькій міськраді житиме кошеня з-під Бахмута
Фото зі стірінки Миколи Ваврищука
  • Хмельничанам пропонують долучитися до вибору імені пухнастому талісману.

У мера Хмельницького Олександра Симчишина з’явилася «хвостата помічниця» з-під Бахмута. До обласного центру котенятко привіз поранений військовий 95-ої бригади.

«Боєць шукав місце, де можна прилаштувати кошеня. І ми подумали: нехай живе такий талісманчик в міській раді», - зазначає у соцмережах заступник міського голови Микола Ваврищук.

Мешкатиме киця не тільки в приміщенні. До її розпорядження – подвір’я міськради й приміщення.

Відео дня

Відповідатиме за пухнастика господарський відділ. Хмельничани ж уже запропонували скинутися на харч хвостатій та обіцяють допомагати доглядати за нею.

«Можу приходити час від часу гладити і носити її на руках», - пропонує Atoyan Yana.

Люди жартують: росте у Хмельницькому конкурентка псу Патрону. Дехто, щоправда, все ж у прихистку кошеняти запідозрив піар.

«Таке є у Львівській міськраді, - зазначає у соцмережах Liliya Kotsiuk. - Кілька років тому вони підібрали з вулиці кота. Тепер він допомагає Садовому піаритись».

«Суперова ідея! – акцентує Олег Фасоля. - Якщо хтось говорить про піар, то так - це піар людяності у такий складний і вирішальний час! До речі, піарюся вже давно, маю 2 собаки і 2 кота»

«Собаки також дві, а кота одного маю, - відказує Микола Ваврищук. - Варто задуматися про другого. Але насправді, якби кожен взяв для догляду одну безпритульну тваринку - світ би став добрішим! Тому цей крок має спонукати інших потурбуватися про бездомних тваринок».

«Про доброту і людяність найкраще розкаже шерсть на одязі!» – цитує когось з класиків Оксана Гоя.

«У нас живе Джавеліна з самого Бахмута, - зауважує Lena Sadovska й ділиться світлиною киці. - З березня по листопад служила в ЗСУ. От лише УБД не отримала».

Із кошеням клопоту в мерії не буде. Вона – скромна й тиха. Ось тільки без імені наразі.

Хмельничанам, до речі, пропонують долучитися до його  вибору. Ой, скільки вже варіантів у коментарях люди накидали. Куля, Гільза, Джавеліна, Баха, Перемога, Незламна, Богдана...

А як кицю назвали б ви?

Читайте також:

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (263)
  • Лариса Дмитришина

    А чого не Герой? Стільки шляху подолав
  • Ларіса Хмиз

    Васіліса
  • Галина Бабий

    Я би назвала Оскар!!
  • Валентина Нагнибіда

    Масяня

keyboard_arrow_up