У Хмельницький "злетілися" байкери. Закрили мотосезон і розповіли трохи про себе

У Хмельницький "злетілися" байкери. Закрили мотосезон і розповіли трохи про себе
  • Куртка-косуха, шкіряні штани й бандани.
  • У Хмельницький приїхали байкери з багатьох міст України для закриття мотосезону.
  • Вони розповіли, на чому ганяють і чим заробляють на життя.  

На Хмельниччині байкерський рух розвивається уже понад 10 років. За цей час наші байкери неодноразово пересідали на сучасніші потужніші моделі мотоциклів. На сьогодні створено три мотоклуби: Mad Brothers MFC, Hot Heads MFC та Hungry Boars AMGC. 14 жовтня представники усіх трьох зібралися на площі перед кінотеатром Шевченка для закриття літнього сезону і для чергового показу своїх “залізних коней”.

Кілька конкурсів, показових виступів і колона із кількох сотень мотоциклів рушила центральними вулицями міста до майдану Незалежності. Там зробили спільне фото на пам’ять, а після офіційної частини відправилися на закриту вечірку, так би мовити для “своїх”.

До Хмельницького на закриття "злетілися" мотоциклісти з кількох міст не тільки області, а й України. Зокрема, зустрічалися представники різних клубів з Вінниці, Тернополя, Івано-Франківська, Львова і Києва.

Відео дня

 - Закриття мотосезону - свято, на якому можна зустріти друзів. Це вже гарна традиція приїздити один до одного в гості. Це етап нашого байкерського життя, коли ми готуємося до зими, - каже співорганізатор заходу, президент мотоклубу Mad Brothers MFC Боб. - Мотоклуб - це сім’я, близькі один одному люди, які мають спільні інтереси і пояснюють іншим, що мотоцикл - це не просто засіб пересування, а символ свободи. Саме тому сьогодні ми зібралися тут усі разом - представники усіх хмельницьких клубів і наші друзі з інших міст.

Щоб бути байкером не достатньо лише одягтися у шкіру й відростити бороду. Ще треба мати можливість придбати та утримувати “сталевого коня “. Це, ясна річ, задоволення не з дешевих. Щоправда, у скільки обходиться обслуговування мотоциклів їх власники не кажуть.

Більшість байкерів у “будні” - люди серйозні й працюють на різних посадах. Вдень вони заробляють гроші, а ввечері можуть добряче відірватися з друзями. У них є сім’ї, які інколи можуть не розділяти такий спосіб життя. Навіть під час розмови чоловіки в шкірі бувають дуже ввічливими, не дивлячись на їхню брутальну зовнішність.   

42-річний Андрій - львів’янин. Викладає кулінарію. Приїхав у Хмельницький на  мотоциклі Honda.

  • Японську техніку не треба обслуговувати, їй треба не заважати працювати, - каже про свій мотоцикл Андрій - Закриття сезону означає, що більше не буде ніяких офіційних заходів, переходимо на зимовий час. Якщо погода дозволяє, то ми катаємося і взимку. Поїздки на мотоциклі - то адреналін, який просто зашкалює. Автомобіль того не дасть.

27-річний хмельничанин Борис, який попросив називати його просто Боб, приїхав на Kawasaki. Каже, що працює на себе у приватній сфері.  

43-річний Олександр приїхав з сусіднього Тернополя на саморобному транспорті. Каже, що оригінал влетів би в копійчину. Трайк збирав власноруч. Байкер працює інженером.

  • Це саморобний. Десь два роки пішло на те, щоб його зібрати, - зізнається Олександр. -  Деталі брав у Запорожця. Такі аналоги заводські коштують в Німеччині від 20 тисяч євро.

Коли пересідають на байк, вони одягають бандану, окуляри та шкірянку з емблемами, перетворюючись на справжніх господарів доріг.  
Емблема дає зрозуміти іншому байкеру, до якого мотоклубу належить побратим.

 

 

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (2)
  • Николай Кучер

    А я бачив круто !

    https://youtu.be/N2rDrheSyX8

    Sasha Emelchuk reply Николай Кучер

    І я також бачив , круто !
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
21:11 Напав з ножем на перехожого на залізничому вокзалі: у Шепетівці судитимуть бандита 21:03 Новий депутат облради з мільйонами «в заначці»: хто такий Ілля Логін 20:33 За побиття дитини судили маму з Хмельниччини 19:45 Хмельницький попрощався з двома воїнами: Олегом Попелем та Юрієм Броварним Від читача 15:03 Хмельницькі кардіологи провели майстер-клас у м.Нетішин 19:10 Обрізка дерев: чому скаржаться хмельничани і що кажуть екологи photo_camera 18:28 Гостювання сина в матері закінчилось трагедією на Хмельниччині: деталі справи 17:41 Працівниця банку на Хмельниччині привласнювала допомогу родичам загиблих воїнів 17:03 У Хмельницькому пенсіонеру стало погано біля річки: його врятували патрульні 16:29 Погіршення погоди та обстріли: на Хмельниччині прогнозують погодинні відключення світла 16:16 Торгова марка SvitloSteli: Нове слово у світі натяжних стель і освітлення (новини компаній) 16:01 «Непридатність до військової служби»: скільки беруть за це на Хмельниччині і чим все закінчується 15:23 Житель Хмельниччини з гепатитом С сяде за ґрати за ухилення від мобілізації 14:43 Опублікували список TikTok-каналів, які поширюють ворожу пропаганду 14:06 Платні соціальні послуги в комунальних закладах Хмельниччини: яка вартість 13:43 У Хмельницькій митниці новий керівник. Що про нього відомо 13:02 На Староміській військові силою затримали чоловіка. У ТЦК кажуть, що він ухилянт play_circle_filled 12:40 Загинули двоє військових з Хмельниччини: Олег Улянчук та Микола Кулябін 12:06 Дружина Гереги стала власницею квартири за 38,9 мільйона 11:55 Що таке шале? Про затишні будиночки на природі та хто їх будує (Новини компаній)
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up