У Хмельницькому будинок культури незаконно перебував у приватній власності, – прокуратура

У Хмельницькому будинок культури незаконно перебував у приватній власності, – прокуратура
  • Будівля незаконно належала приватним юридичним особам.
  • Прокурори домоглись її повернення громаді.

Окружна прокуратура Хмельницького з’ясувала, що об’єкт соціальної сфери, який мав належати територіальній громаді, незаконно перебував у власності приватних юридичних осіб. Рішенням суду його повернули у власність громади.

Про це повідомили у прокуратурі.

За інформацією правоохоронців, після розпаювання у 1994 році колективного сільськогосподарського підприємства, приміщення площею 1025 м кв по вулиці Кам’янецькій у Хмельницькому повинно було перейти у комунальну власність.

Відео дня

Але зацікавлені особи впродовж 15 років намагалися зареєструвати право приватної власності на будівлю та незаконно нею заволодіти, йдеться у дописі прокуратури,

Такі дії, кажуть в пресслужбі, неодноразово оскаржувались прокуратурою. Коли будинок культури вкотре мав перейти від одного власника до іншого, правоохоронці звернулись до суду із заявою повернути приміщення територіальній громаді.

Суд позов прокурорів задовольнив. Так, нежитлове приміщення будинку культури вартістю понад 36 млн грн має стати комунальною власністю.

Читайте також: На Хмельниччині ексдиректор відшкодує 330 тисяч за незаконне звільнення працівників

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (3)
  • Руслан Ковальчук

    пану скільки років? Чи може він не з Проскурова? Це ще все вибивають з пана Рудика і його гоп-компанії! А колись цей ДК у Ружичній гримів  на всю округу! А як вміли битися ружичнянці з гречанцями - дуже кріпка память у старих ментів на ці події соракарічної давнини!!!

    Viktorija Vakhovska reply Руслан Ковальчук

    Я з Хмельницького і все життя прожила і щось я не пам'ятаю як ружицянці з гречанцями бились
  • Игорь Степанов

    По Кам'янецькій - це де?

keyboard_arrow_up