У Хмельницькому чоловік через помсту підірвав гранату біля будинку родичів

У Хмельницькому чоловік через помсту підірвав гранату біля будинку родичів
  • Вибух пролунав біля однієї із двоповерхівок в обласному центрі.
  • На щастя, ніхто не постраждав.
  • За попередніми даними, 32-річний хмельничанин таким чином вирішив помститися родичам, яких вважав винними у розлученні з дружиною.

 

Вночі 6 жовтня поруч з під’їздом будинку по вулиці Юхима Сіцінського пролунав вибух. Місцеві мешканці одразу викликали правоохоронців. На місце негайно виїхала слідчо-оперативна група та працівники вибухотехнічного відділу, які в ході обстеження території виявили воронку та уламки від гранати "РГД-5". 

Свідки описали ймовірного підривника. Уже за кілька годин чоловіка, який підходив під опис, затримали. Як уточнили у ГУ НП області, ним виявився 32-річний житель обласного центру, який раніше уже притягувався до кримінальної відповідальності за зґвалтування та грабіж.

За попередніми даними, чоловік підірвав гранату поруч з помешканням родичів своєї колишньої дружини, яких вважав винними у їхньому розлученні. За даним фактом відкрили кримінальне провадження за ознаками частини 4 статті 296 Кримінального кодексу України — хуліганство, вчинене із застосуванням вогнепальної або холодної зброї чи іншого предмета, спеціально пристосованого або заздалегідь заготовленого для нанесення тілесних ушкоджень. Санкція статті передбачає позбавлення волі на строк до семи років.

Відео дня

 

 

 

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (5)
  • Сила Віри

    Оце а нас так завжди  . Коли щось сталося то тоді міліція рухається.
    Мій колишній колись гранатомет приніс і нам з дітьми погрожував. То замняли швидко. Один раз пропала справа. А інший зробили з мене дурну. І його допитували тільки в телефонному режимі. Хоч сусіди також давали свідчення, що то був гранатомет. Бо нашій міліції  проблеми не потрібні.  Скільки нас опитували : а він що в Ато був, де він взяв, а заряджений був і т.д. І ми зрозуміли що коли б вистрілив то тоді б допитували по іншому. Чому не сказали і не попередили.

    Leila Leila reply Сила Віри

    типу :" Коли вб'є тоді приїдемо...." так працює наша "поліція".... і ні що з цим не зробиш
  • Пихто

    А чому в вікно не кинув? :)) Теж мені помстився :))))) Лузер!

    Инна Капустяк reply Пихто

    (((це не смішно
  • Хмельничанка

    Це жахливо.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
12:37 Посмертна донорка з Шепетівки врятувала життя чотирьом людям photo_camera 12:04 На Хмельниччині жінка під час обіду зарізала чоловіка 11:40 Чи буде сніг? Прогноз погоди у Хмельницькому на 20-23 березня 11:14 П’яний водій насмерть збив хмельничанку і втік: що йому загрожує Від читача 13:02 Медична рада за підсумками роботи у 2023 році відбулася у КНП «Хмельницький обласний серцево-судинний центр» 10:22 Смертельна ДТП у Старокостянтинові: водій врізався у дерево 09:05 Негода на Хмельниччині: водіїв просять утриматись від далеких поїздок 20:16 До 10 років ув’язнення загрожує кам’янчанину за п’яне ДТП 19:31 У Хмельницькому попрощалися з Романом Синіцьким та Максимом Лобановським 18:44 У Хмельницькому районі водій насмерть переїхав 8–річну дівчинку 18:09 «За побратимів стояв горою»: історія 25-річного воїна Андрія Сидорчука з Хмельниччини photo_camera 17:21 «Я стала в 70 років малювати», – у Шепетівці відкрили клуб для літніх людей 16:39 У смерті немовляти підозрюють лікаря–гінеколога на Хмельниччині 15:51 20–річний хмельничанин збив пішохідку на Шевченка 15:16 Залишаться без води через борги: кого і коли відключить «Хмельницькводоканал» 14:58 Робота у Хмельницькому: є 265 вакансій (СПИСОК) 14:09 На Хмельниччині є перші інфіковані від укусів кліщів 13:21 «Укрзалізниця» запустила додаткові поїзди до весняних канікул через Хмельниччину 12:42 Що таке шале? Про затишні будиночки на природі та хто їх будує (Новини компаній)
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up