"У Хмельницькому чоловік грішми заманював дитину до авто": що відомо про допис із соцмереж

"У Хмельницькому чоловік грішми заманював дитину до авто": що відомо про допис із соцмереж
Фото ілюстративне
  • На проспекті Миру водій намагався заманити до машини дитину - такий допис поширили у мережі хмельничани.
  • У поліції його назвали фейковим, бо з заявою до них ніхто не звернувся. 
  • Але мама дитини переконує, що усе сталося насправді. Детальніше про інцидент, читайте на нашому сайті.

 

Напередодні у соціальних мережах хмельничани поширили допис про чоловіка, який намагався заманити чужу дитину до своєї машини. 

  • "На проспекті Миру, біля "З'їв би сам" водій пропонуючи гроші намагався заманити до машини дитину. Сіра машина. Сталося о 17:30 01.03.21", - йдеться у дописі.

Як поінформували сьогодні, 2 березня, у поліції, жодних заяв подібного змісту до них не надходило. Повідомлення поширене у соцмережах правоохоронці назвали фейковим.

  • "Якщо відносно Вашої дитини вчиняють протиправні дії негайно повідомте на лінію 102. Просимо Вас перед тим як поширювати інформацію в соціальних мережах перевіряти її достовірність", - йдеться у повідомленні .

Відео дня

Журналісти ВСІМ зв'язалися із жінкою, яка поширила допис. Її звати Оксана, вона мама школяра, якому й пропонували гроші. Як розповів її син, незнайомець застав його, коли той повертався зі школи. 

  • "Біля магазину стояло авто, у якому сидів повний чоловік. Авто було легкове і збоку наліпка (назва місцевої служби таксі). Чоловік пропонуючи синові 20 гривень, запрошував в авто. Син злякався і побіг. Прибігши, розказав мені. Я вибігла на вулицю, але автомобіля уже не було", - розповіла жінка.

Щоправда, слід уточнити, що на момент, коли ми спілкувалися з мамою школяра, до правоохоронців хмельничанка не зверталася. Як зазначила Оксана, у неї немає номера автомобіля, тож саме тому вона вирішила, що заявляти до поліції марно.

 

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (10)
  • Читач57

    Батьки!!! Наказуйте своїм дітям не спілкуватися з незнайомцями!
  • Углянюк Надежда

    В Книжківцях вчиться моя онука,теж кликав дівчаток в машину,два тижні тому.
  • Andrii Kucher

    Відео з камер поруч зніміть...
  • Юлия Майдан

    До чого тут гумор, батьки і таксисти. Батьки цілодобово не можуть слілкувати за дитиною, у таксистів таких "жартів" нема, а от у ПЕДОФІЛІВ є і це ніразу не жарти. А поліція тільки за кольором машини нікого знайти не може, там не працюють учасники Битви екстрасенсів.

    PutnickFree reply Юлия Майдан

    щоб поліція почала чухатись(хоч би відео з ближніх камер подивитися) потрібна заява
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
20:16 До 10 років ув’язнення загрожує кам’янчанину за п’яне ДТП 19:31 У Хмельницькому попрощалися з Романом Синіцьким та Максимом Лобановським 18:44 У Хмельницькому районі водій насмерть переїхав 8–річну дівчинку 18:09 «За побратимів стояв горою»: історія 25-річного воїна Андрія Сидорчука з Хмельниччини photo_camera Від читача 13:02 Медична рада за підсумками роботи у 2023 році відбулася у КНП «Хмельницький обласний серцево-судинний центр» 17:21 «Я стала в 70 років малювати», – у Шепетівці відкрили клуб для літніх людей 16:39 У смерті немовляти підозрюють лікаря–гінеколога на Хмельниччині 15:51 20–річний хмельничанин збив пішохідку на Шевченка 15:16 Залишаться без води через борги: кого і коли відключить «Хмельницькводоканал» 14:58 Робота у Хмельницькому: є 265 вакансій (СПИСОК) 14:09 На Хмельниччині є перші інфіковані від укусів кліщів 13:21 «Укрзалізниця» запустила додаткові поїзди до весняних канікул через Хмельниччину 12:42 Що таке шале? Про затишні будиночки на природі та хто їх будує (Новини компаній) 12:03 Росіянин мав дві земельні ділянки на Хмельниччині. Їх конфіскували 11:16 BULKA маркет у зв’язку з відкриттям нового магазину шукає працівників (новини компаній) 11:07 Хмельницький комунальник може сісти на 10 років за хабарництво 10:02 Скільки коштує ванна гарячої води у Хмельницькому 09:01 Постраждала жінка та пошкоджено будинок: наслідки атаки на Хмельниччині
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up