У Хмельницькому оголосили конкурс на посаду директора міської лікарні

У Хмельницькому оголосили конкурс на посаду директора міської лікарні
  • Очолити медзаклад може управлінець зі стажем. 

  • Заявки почнуть приймати з 27 січня.

  • Які умови конкурсу та зарплата?

Для міської лікарні шукають нового керівника. Конкурс оголосили в управлінні охорони здоров'я ХМР. На посаду директора комунального підприємства «Хмельницька міська лікарня» шукають кандидата з вищою управлінською освітою та дипломом магістра. Зарплату пропонують від 8 902 гривень. Додатково обіцяють доплати та надбавки з урахуванням кваліфікаційної категорії. Отримати посаду можуть не лише медики. Одна з головних вимог - знання антикорупційного законодавства. 

Прийом заявок стартує з 27 січня. Крім документів (паспорта, диплома, трудової книжки), на конкурсну комісію необхідно подати заявку з власними пропозиціями розвитку медзакладу. 

“Конкурсна пропозиція повинна містити проєкт плану розвитку закладу на середньострокову перспективу (три роки), в якому передбачаються: план реформування закладу протягом одного року; заходи з виконання завдань закладу і результати аналізу можливих ризиків, пропозиції з поліпшення економічних та фінансових показників закладу, підвищення ефективності його діяльності, запобігання корупції; пропозиції щодо залучення інвестицій для розвитку закладу; пропозиції (відомості) щодо очікуваної динаміки поліпшення основних показників діяльності закладу”, - йдеться в оголошені на сайті управління охорони здоров'я ХМР.

Відео дня

Конкурс проведуть 11 лютого. Після нього оголосять результати та ім'я переможця. Деталі про конкурс та вимоги до учасників, можна дізнатися ТУТ.

Нагадаємо, що Хмельницька міська лікарня залишилася без керівника восени 2019 року. Володимир Розгонюк, який очолював заклад протягом 19 років, помер 6 листопада. Майже три місяці лікарнею керував його заступник Михайло Соболь. 

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Facebook, Telegram, Instagram, Viber та YouTube.

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (10)
  • Іван Косин

    А вгороді одні бариги.

    Sidorcuk Masa reply Іван Косин

    Да да да Пенсионные барыги, продавцы пенсий!!!
  • Sergiy Tkachuk

    Яким чином не лікар може скласти плани з реформування закладу, не маючи при цьому уявлення ані про бюджет, ані про професійні нюанси?

    Sergiy Tkachuk reply Sergiy Tkachuk

    Я не проти, аби директором лікарні був не лікар за освітою, та, на жаль, у нашій країні немає відповідної спеціалізації, як то керівник лікарні, тощо.
    Окрім того, аби розробляти хоч якийсь план по реорганізації чи реформування, мають бути надані усі вихідні умови. А, судячи із цього конкурсу, їм потрібні не реальні плани, а фантазії на тему "Якби я був директором лікарні", щось таке.
  • Мілінський Ігор

    Для чого зарплата? Там без зарплати живуть на широку ногу...
  • Валерій Ксендзик

    В системі охорони здоров"я у місті є Заслужений Лікар України, чуйна, порядна доброзичлива людина, керівник -дипломат -Гуцул І.В. Він і лікар і добрий дбайливий господар. В лікарні, під його керівництвом багатьом хмельничанам буде збережено здоров"я. Я за нього!.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
12:44 Судили 19-річного жителя Полтавщини, який приїхав до Хмельницького розкладати «закладки» 11:48 На будівництві в Дубовому обірвалася люлька з працівниками: продовження історії photo_camera 10:39 У Кам’янці відкрили туристичний сезон-2024: програма 10:01 На Хмельниччині затримали водія, який перевозив тисячу пачок контрафактних сигарет Від читача 11:02 Переваги працевлаштування осіб з інвалідністю для роботодавців 09:02 Сьогодні, 26 квітня – річниця аварії на Чорнобильській АЕС 21:17 Суд конфіскував у росіянки успадковану землю на Хмельниччині 20:45 На Хмельниччині попрощались з шістьма захисниками: імена 20:01 На Хмельниччині суд повернув водосховище громаді з приватних рук 19:15 У Хмельницькій міськраді провели чергове засідання виконкому: основні рішення 18:22 На Хмельниччині повторно виставили на аукціон Нігинський кар’єр 17:36 На Хмельниччині двоє браконьєрів наловили риби на кримінал 16:49 Двоє мешканців Хмельниччини постануть перед судом за жорстоке вбивство 15:59 Жителька Хмельниччини, яка відзначила 100-річчя, розповіла про секрет довголіття 15:15 На Хмельниччині суд оштрафував члена ВЛК за хабарництво 14:38 У Хмельницькому попрощались із 31-річним військовим Романом Бочковським photo_camera 14:14 На Кам'янеччині затримали чоловіка, який встромив ножа у груди свого сина 13:46 Рекрутинговий пункт ЗСУ на Хмельниччині: що це таке і як працює 13:16 Алкоголю в 15 разів більше норми: на Шепетівщині водія притягнули до відповідальності
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up