У Хмельницькому покажуть «Різдвяне диво»: деталі

У Хмельницькому покажуть «Різдвяне диво»: деталі
Фото зі сторінки Mriya Danceteam
  • Під час благодійного концерту триватиме збір коштів на відбудову Молодіжного центру в Бучі.

«Різдвяне диво» чекає на хмельничан і гостей міста 7 лютого.

Організатори благодійного концерту – громадська організація «Всеукраїнське Молодіжне Спілкування» та благодійний фонд «Мрія».

Із мистецькою програмою волонтери впродовж двох місяців об’їздили 33 країни, здолавши понад 22 тисячі кілометрів. Понад 10 тисяч глядачів у різних куточках світу купали в оваціях талановитих танцюристів, співаків,  акторів-аматорів з України. Історія неслухняної дівчинки Анни не залишила байдужим ні дітей, ні дорослих. Кожен з неї виніс свій урок.

Відео дня

«Усі, певне, пам’ятають казку Андерсена «Дівчинка з сірниками», - зазначає координаторка ГО «Всеукраїнське Молодіжне Спілкування» та БФ «Мрія» Дарина Маліновська. – Ми трошки переробили її завершення. Наша бешкетниця Анна не помирає, а прокидається від нічного жахіття, з усвідомленням того, наскільки важливою для кожного є сім’я».

Насолодитися мистецько-філософською іпрезою можна буде в театрі імені М. Старицького, що в Хмельницькому на вул. Соборна, 60. Стартує показ – о 18.00.

Вхід, наголошує пані Дарина, вільний, але попередня реєстрація – обов’язкова. Для цього треба перейти за посиланням https://cutt.ly/99gIcCT.

«Під час концерту триватиме благодійний збір коштів на відбудову Молодіжного центру в Бучі, - додає координаторка заходу. - Значну частину необхідної суми ми вже зібрали, давши понад шість десятків концертів. Залишилося зовсім небагато для того, щоб здійснити мрію молоді міста, що стало символом незламності українці та неймовірної жорстокості московитів. Здійснити й також створити своєрідне невелике різдвяне диво».

Тож, 7 лютого, о 18.00, у театрі імені М. Старицького на вас чекає «Різдвяне диво», до звершення якого зможете доєднатися особисто.

Прийдете?

Читайте також:

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі

keyboard_arrow_up