У Хмельницькому проводять різдвяний фотоконкурс: як взяти участь

У Хмельницькому проводять різдвяний фотоконкурс: як взяти участь
  • Усіх охочих запрошують взяти участь у конкурсі та поділитися із хмельничанами та гостями міста своїм баченням новорічної краси міста над Бугом.

Хмельницький уже поринув у святкову атмосферу. 1-го грудня хмельничани урочисто відкрили та "запалили" святкову ялинку.

Аби свята пройшли ще цікавіше у міськраді вирішили провести тематичний фотоконкурс під назвою  "Різдвяний Хмельницький".  До слова, подібний конкурс влаштовують вже вдруге.

Хто може взяти участь? Усі охочі, незалежно від того чи ви займаєтесь фотографією професійно чи є аматором. Також не має значення ваше місце проживання чи вік.

Відео дня

Термін подачі фотографій – з 2 грудня 2019 року до 9 січня 2020 року.

  • "Фотоконкурс "Різдвяний Хмельницький" має на меті стимулювання творчої, пізнавальної та соціальної активності жителів та гостей міста, підтримку, сприяння розвитку творчих зв'язків і обміну досвідом між фотографами, закріплення кращих традицій фотомистецтва, виявлення сучасних тенденцій і технологій у фотомистецтві", - зазначили у прес-службі Хмельницької міської ради.

Щоб взяти участь у конкурсі, потрібно заповнити лист-заявку та надіслати її разом із фото на електронну адресу: [email protected] з поміткою "На фотоконкурс". Учасник фотоконкурсу може подати не більше 10 фотографій.

Фотоконкурс передбачає тематичні розділи (номінації):

  • Різдвяний Хмельницький — Найкраще фото, яке передає святковий настрій та новорічну красу міста.
  •  Різдвяна казка очима дитини — Дитяча номінація (учасники — діти віком до 17 років). Найкраще фото, яке передає святковий настрій та новорічну красу міста.
  • Приз міського голови — За високу майстерність у фотомистецтві серед дорослих учасників.
  • Приз міського голови — За високу майстерність у фотомистецтві серед  дітей.

Читайте також: Різдвяний ярмарок у Хмельницькому 2019-2020: дати, час та програма

 

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
18:06 На Хмельниччині будують 4 індустріальні парки: для чого це потрібно 17:33 У Хмельницькому попрощалися із захисником Олександром Перцем 17:01 Заморозки та вітер: прогноз погоди на вихідні на Хмельниччині 16:34 Хмельничанка Дар’я створює для загиблих вічні букети. Найбільший зробила для полеглого чоловіка photo_camera Від читача 11:45 Підприємствам теплопостачання продовжили режим ПСО 16:02 На Хмельниччині ексдиректор відшкодує 330 тисяч за незаконне звільнення працівників 15:19 Аварія з чотирма травмованими: на Шепетівщині судитимуть винуватця 14:51 Безкоштовні квартири від міськради. Звідки беруться та хто отримує 14:05 На Хмельниччині голову ВЛК спіймали на хабарі 13:12 Майже 120 тисяч гривень віддали аферистам мешканці Хмельниччини 12:24 На Хмельниччині чоловік наловив риби на 150 тисяч: в поліції відкрили провадження photo_camera 11:46 Сім’ям загиблих воїнів з Хмельницького району вручили нагороди: імена Героїв photo_camera 10:45 На авто хмельничанина впало дерево. Він відсудив в комунальників майже 80 тисяч 09:35 На Хмельниччині прощаються із військовим і начальником ТЦК Павлом Джигуном 20:58 Герою Олександру Швецю встановили дошку пам’яті у Кам’янці-Подільському 20:08 На Хмельниччині 30 громадян задекларували свої доходи на мільйон 20:06 Рідним загиблих воїнів з Хмельницького району вручили ордени «За мужність» 19:29 5 депутатів з Хмельницького не задекларували житло (СПИСОК)
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up