У Хмельницькому проїзд у маршрутках підняли до 3, 5 гривень

У Хмельницькому проїзд у маршрутках підняли до 3, 5 гривень
У Хмельницькому змінюється вартість проїзду в громадському транспорті. Починаючи з суботи, 28 лютого, проїзд у маршрутному таксі коштуватиме 3 гривні 50 копійок, в автобусі, який працює у звичному режимі руху – 3 гривні.

Натомість, вартість проїзду у тролейбусах поки не зміниться – 1, 50.

Таке рішення прийняли члени виконавчого комітету Хмельницької міської ради пді час чергового засідання.

«Прийняття рішення про встановлення тарифів на транспортні послуги з перевезення пасажирів у місті Хмельницькому в міському пасажирському транспорті загального користування зумовлено різким зростанням вартості паливно-мастильних матеріалів», - йдеться у повідомленні прес-служби Хмельницької міської ради. 

Відео дня

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (20)
  • Anonymous

    Я одного разу не встиг на маршрутку зранку, то я пішов навпростець у центр міста. Зустрівся із цією маршруткою на яку не сів у центрі, коли дорогу переходив. У час пік пішки швидше і спокійніше.
  • Анонім

    Транспорт нормально ходить. Він не буде ходити через кожні 5 хвилин і кожному під підїзд тоже ходити не буде, Це брєд, це невигідно. Єдине шо треба дотримуватись графіка і замість маршруток великі автобуси. Даремно ніхто возити теж не буде. Всі пільговики, де таке бачене?

    Анонім reply Анонім

    Нормально? Поїдьте в Вінницю і подивіться, що значить нормально!

    Anonymous reply Анонім

    Що ви всі ходить та й ходить. Не ходить, їздить. У нього ж колеса цього громадського транспорту, а не ноги.
  • Анонім

    якби ще і рухались маршрутки швидше. А то тролейбус їх обганяє. А грошиків за проїзд більше.  Жаль, тролейбусів мало, взагалі маршрутками не користувалась би

    Анонім reply Анонім

    Я також давно вже перейшла на тролейбуси. Проблема тiльки зранку в них влiзти, ще б закупили штук десять....нових....було б шикарно))))
  • Анонім

    Проезд дорожает, техника дорожает, коммуналка дорожает, продукты дорожают....а зарплата 1200. Похуй, пляшем!
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
18:10 Вербна неділя 2024: традиції та заборони 17:20 На Хмельниччині попрощались з п’ятьма захисниками. Історії Героїв 16:30 На Хмельниччині військові та чиновники обговорили питання мобілізації 15:44 На Хмельниччині чоловік підпалив будинок разом із братом. Його засудили Від читача 07:27 Фахівці КНП "ХОССЦ" взяли участь у конференції під егідою Асоціації інтервенційних кардіологів України 14:50 Капелан з Хмельниччини отримав нагрудний знак Головнокомандувача ЗСУ 14:01 На Хмельниччині засудили водія, який пропонував патрульним хабар 13:11 За 2024 рік на Хмельниччині у ДТП з мотоциклами загинули та травмувалися 17 осіб 12:24 На Шепетівщині насмерть переїхали чоловіка, який лежав на дорозі, – поліція 11:38 На Хмельниччині відкрили меморіальні дошки чотирьом захисникам 10:46 У Хмельницькому водій влетів в автівку і втік з місця аварії 09:58 На Хмельниччині судитимуть чоловіка, який кривдив дружину в присутності дітей 09:11 Їхав п’яний і без номерних знаків: на проспекті Миру затримали водія
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up