У Хмельницькому п'яний водій надув 2,99 проміле в Драгер

У Хмельницькому п'яний водій надув 2,99 проміле в Драгер
  • 53-річного водія зупинили за порушення ПДР.

  • В його крові алкоголю було в 14 разів більше норми.

В Хмельницькому чоловік, у якого допустима норма алкоголю перевищувала понад 14 разів, кермував автомобілем. Його помітили поліцейські, коли той порушив правила дорожнього руху.

Днями на вулиці Вінницьке шосе патрульні зупинили транспортний засіб Renault за порушення правил дорожнього руху. Під час спілкування з водієм іспектори виявили у 53-річного чоловіка явні ознаки алкогольного сп'яніння.

Поліцейські запропонували чоловіку пройти огляд на стан алкогольного сп'яніння за допомогою приладу Драгер. Результат показав 2,99 проміле, що понад 14 разів перевищує допустиму норму.

Відео дня

На кермувальника патрульні склали:

  • протокол за ч. 1 ст. 130 (Керування транспортними засобами особами, які перебувають у стані алкогольного, наркотичного чи іншого сп'яніння або під впливом лікарських препаратів, що знижують їх увагу та швидкість реакції) КУпАП;
  • постанову за ч. 3 ст. 126 (Керування транспортним засобом особою, стосовно якої встановлено тимчасове обмеження у праві керування транспортними засобами) КУпАП.

“Вкотре наголошуємо! Алкоголь та кермо — речі несумісні! Не нехтуйте правилами дорожнього руху, не сідайте за кермо напідпитку! Бережіть себе та оточуючих! Будьте відповідальними учасниками дорожнього руху!”, - закликають правоохоронці.

Читайте також:

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (1)
  • Vladislav

    з 3 проміле він мав би вивалитись звідти

keyboard_arrow_up