У Хмельницькому судитимуть чоловіка, який привласнив понад 200 тис грн

У Хмельницькому судитимуть чоловіка, який привласнив понад 200 тис грн
Фото ілюстративне
  • Чоловік, скориставшись своїм службовим становищем, перераховував кошти від переказів клієнтів на свій банківських рахунок.  
 

26-річного начальника пункту надання фінансових послуг підозрюють у заволодінні чужим майном на понад 200 тисяч гривень. Про це інформують у пресслужбі Хмельницької обласної прокуратури.

  • "Чоловік добре знав принцип роботи платіжної системи, яка забезпечує роботу очолюваного ним відділення та через яку здійснюються поштові перекази, оплата комунальних послуг, поповнення рахунків. Скориставшись своїм службовим становищем, він перераховував кошти від переказів клієнтів на свій банківських рахунок. У березні цього року, всього за пів місяця, спритник заволодів 200 тис грн", - зазначають у повідомленні.

Справу розслідують за частиною 3 статті 191 Кримінального кодексу України. Її санкція передбачає покарання у виді обмеження волі на строк від 3 до 5 років або позбавлення волі на строк від 3 до 8 років, з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до 3 років.

Читайте також: На Хмельниччині "чорні лісоруби" зрізали дерев на майже 2,5 мільйона
 

Відео дня

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (13)
  • Наташа Яцюк

    Наташуша, щось мало взяв. Взяв би більше, то не судили би.
  • Наталія Анішкіна

    Красавчик
  • Aleksander Andrew

    Це навіть не крихта , зайдіть до обвинувачуваного органу, вони такі гроші в годину мають
  • Надія Артемчук

    Мало привласнив, треба було більше, то відкупивсяб і не судили.

keyboard_arrow_up