У Хмельницькому виявили порушення трудового законодавства у швейному цеху

У Хмельницькому виявили порушення трудового законодавства у швейному цеху
km.dsp.gov.ua
  • 5 працівників працювали без відповідних трудових договорів.
 

Інспектори Управління Держпраці проводять перевірки на підприємствах області. Під час чергової інспекції виявили факт порушення трудового законодавства на одному з швейних цехів Хмельницького.

Як виявилося, 5 працівників працювали без відповідних трудових договорів.

"Трудові договори у письмовій формі між працівниками та фізичною особою підприємцем не укладено, до початку допуску працівника до роботи своєчасно не подано відповідного повідомлення прийняття на роботу до органів ДПС, згідно вимог Постанови Кабінету Міністрів України.

Відео дня

За результатами інспекційного відвідування фізичній особі підприємцю внесено припис про усунення виявлених порушень та попередження про відповідальність за порушення законодавства про працю. У разі невиконання вимог припису, щодо укладення трудових відносин з працівниками, фізичній особі підприємцю за кожного неоформленого працівника загрожують штрафні санкції", - повідомили в Управлінні Держпраці області.

 

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (30)
  • Константин Лентяйко

    90 відсотків ци дебілів не знають таблицю множення....99 відсотків не вміють рахувати без калькулятора)....сувора тупоголових поберушок)...це податкова)...а є ще повне недорозуиіння...податкова поліція....це взагалі жменя селюків з поважними батьками...і все оце лайно отримує зарплату з ваших податків....на поріг гандонів не пускайте...воно тупе бидло
  • Валентин Ткачук

    Маловато. Но пусть хотьтак.
    Завтра еще десяток.
  • Александр Мазур

    Ото спіймали корупціонера!! Завтра зе-Клоун буде гавнякати, що спіймали олігарха!!!
  • Vitaliy Bodnar

    Дайте премію тим хто цей надзвичайно "рідкісний" злочин викрив)))

    Vitaliy Bodnar reply Vitaliy Bodnar

    Аня Денисова яж кажу всім премі срочно видати))))

    Аня Денисова reply Vitaliy Bodnar

    Vitaliy Bodnar у нас таких неоформлених 5 проти 1 оформленого))) але таки одних викрили! Антикорупційний коміткт нормально так працює,робітники року)))

keyboard_arrow_up