У Хмельницькому запрацював центр енергоефективності

У Хмельницькому запрацював центр енергоефективності
  • Центр знаходиться на вулиці Кам'янецькій, 54.
  • Там хмельничанам надаватимуть фахову допомогу у питаннях економії енергії в будинках: які вікна краще обрати, які лампи ощадніші, як краще утиплити дім, тощо.
  • Також у центрі проводитимуть різні семінари на теми енергоефективності.

Сьогодні, 19 жовтня, у Хмельницькому відкрили центр енергоефективності. Подію провели з нагоди проведення в місті Днів Сталої Енергії.

Центр енергоефективності знаходиться на вулиці Кам'янецькій, 54.

Мета центру - доносити до населення інформацію щодо способів економії енергії, термоізоляції, чинних програм та можливостей тощо. Про це повідомляє прес-служба Хмельницької міської ради.

Відео дня

Подібні центри вже існують в інших містах України. У цих закладах громадян вчать економити тепло та електроенергію. Фахівці пояснюватимуть, як утеплити будинок та провести різноманітні енергозберігаючі заходи. Наприклад, які вікна є кращими,  які матеріали краще обрати для утеплення будинку, які лампи більш ощадні.Також у центрі розповідатимуть як правильно створити ОСББ чи отримати кредит у банку для проведення енергозберігаючих заходів. 

Так кожен хмельничанин може завітати у центр та отримати всю необхідну інформацію.

Саме приміщення центру також наочно демонструє, як потрібно ефективно використовувати енергію. Тут можна побачити своїми очима прилади та засоби, які допомагають економити електроенергію і тепло.

Також у центрі будуть проходити цікаві семінари.

"Це простір активних людей, котрі цікавляться питанням енергоефективності, - зазначив під час відкриття міський голова Олександр Симчишин. - Тут буде місце, де кожен хмельничанин, котрий прагне економити та цінує кошти у власній кишені, отримає максимум інформації та досвіду".
 

 

 

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
20:26 Команда хмельницьких архітекторів перемогла у конкурсі на меморіал Героїв у Львові (ФОТО) 19:23 У Хмельницькому будинок культури незаконно перебував у приватній власності, – прокуратура 18:37 На Хмельниччині засудили 18-річну дівчину, яка займалася шахрайством в інтернеті 18:06 На Хмельниччині будують 4 індустріальні парки: для чого це потрібно Від читача 11:45 Підприємствам теплопостачання продовжили режим ПСО 17:33 У Хмельницькому попрощалися із захисником Олександром Перцем 17:01 Заморозки та вітер: прогноз погоди на вихідні на Хмельниччині 16:34 Хмельничанка Дар’я створює для загиблих вічні букети. Найбільший зробила для полеглого чоловіка photo_camera 16:02 На Хмельниччині ексдиректор відшкодує 330 тисяч за незаконне звільнення працівників 15:19 Аварія з чотирма травмованими: на Шепетівщині судитимуть винуватця 14:51 Безкоштовні квартири від міськради. Звідки беруться та хто отримує 14:05 На Хмельниччині голову ВЛК спіймали на хабарі 13:12 Майже 120 тисяч гривень віддали аферистам мешканці Хмельниччини 12:24 На Хмельниччині чоловік наловив риби на 150 тисяч: в поліції відкрили провадження photo_camera 11:46 Сім’ям загиблих воїнів з Хмельницького району вручили нагороди: імена Героїв photo_camera 10:45 На авто хмельничанина впало дерево. Він відсудив в комунальників майже 80 тисяч 09:35 На Хмельниччині прощаються із військовим і начальником ТЦК Павлом Джигуном
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up