У Нетішині заборонили продавати алкоголь військовим

У Нетішині заборонили продавати алкоголь військовим
Ілюстративне фото
  • Мер Нетішина закликав військових не вживати алкоголь до перемоги.

  • У громаді діє наказ про заборону продажу алкоголю людям у військовій формі.

22 квітня мер Нетішина підписав наказ, що забороняє продаж алкогольних напоїв військовим на території громади. Виключенням становлять слабоалкогольні напої та лікарські засоби на спиртовій основі. 

Стосується заборона не тільки бійців ЗСУ, а й учасників територіальної оборони та спецслужб. Про це повідомили на Facebook сторінці Нетішинської міської ради.

На власній Facebook сторінці мер Нетішина Олександр Супрунюк, закликав військових утриматись від споживання міцних напоїв до перемоги.

Відео дня

“Неодноразово спілкуюсь з командирами різних військових частин-полковниками, генералами…. Перше, що радує-бойові офіцери, без бюрократіі, не бояться брати відповідальність, проявити ініціативу! Друге-де б не відбувалось спілкування-пригощали кавою, чаєм, але завжди звучала фраза-спиртне будемо пити після перемоги! Прохання до Нетішинців-не ганьбіть наших героів. Не продавайте алькоголь людям у військовій формі! А ви, хлопці не ганьбіться! Потерпіть до перемоги!” - йдеться у дописі 

Читайте також: У Славуті скасували безкоштовне харчування для переселенців: деталі

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (30)
  • Оленка Альонка

    Так в Україні біда ,одні віддають життя за Країну лишаючи сиротами дітей своїх .  . Інші просто збираються компанією пьють і регочуть , таке відчуття що живуть в іншій країні. Так якось гидко і тошно це бачити.
  • Зінаїда Кравчук

    Без такого "добра" можна обійтися. Я взагалі б заборонила виготовляти алкоголь
  • Оксана Крупська

    Війна.Дітей вбивають.А Вам
    алкоголь.Вам не соромно
    Який алкоголь .
  • Максим Куртки

    А у нас в Хмельницком провели опрос у населения, как они ставятся чтобы разрешить продажу  алкоголя. Почти все сказали нет,а в результате разрешили.Какой смысл делать опрос если они себе уже всё решили

keyboard_arrow_up