У Полонському районі виявили незаконний піщаний кар'єр

У Полонському районі виявили незаконний піщаний кар'єр
  • В одному із дачних масивів підприємець без жодних дозволів організував масштабний видобуток піску.
  • Товар він продавав у якості будівельних матеріалів.
  • Слідчі дії тривають.

Незаконний кар'єр виявили поблизу Полонного. На території одного із дачних масивів підприємець без жодних дозволів організував масштабний видобуток піску. Увесь видобутий товар він продавав у якості будівельних матеріалів фізичним та юридичним особам. Про це йдеться у повідомленні прес-служби ГУНП у Хмельницькій області.

Як зазначають, внаслідок такої діяльності підприємець спричинив істотну шкоду навколишньому середовищу.

На даний час проводитися перевірка. Правоохоронці встановлюють осіб, причетних до протиправної діяльності.

Відео дня

За даним фактом розпочали досудове розслідування за статтею 240 (Порушення правил охорони або використання надр) Кримінального кодексу України. Слідчі дії тривають.

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
19:23 У Хмельницькому будинок культури незаконно перебував у приватній власності, – прокуратура 18:37 На Хмельниччині засудили 18-річну дівчину, яка займалася шахрайством в інтернеті 18:06 На Хмельниччині будують 4 індустріальні парки: для чого це потрібно 17:33 У Хмельницькому попрощалися із захисником Олександром Перцем Від читача 11:45 Підприємствам теплопостачання продовжили режим ПСО 17:01 Заморозки та вітер: прогноз погоди на вихідні на Хмельниччині 16:34 Хмельничанка Дар’я створює для загиблих вічні букети. Найбільший зробила для полеглого чоловіка photo_camera 16:02 На Хмельниччині ексдиректор відшкодує 330 тисяч за незаконне звільнення працівників 15:19 Аварія з чотирма травмованими: на Шепетівщині судитимуть винуватця 14:51 Безкоштовні квартири від міськради. Звідки беруться та хто отримує 14:05 На Хмельниччині голову ВЛК спіймали на хабарі 13:12 Майже 120 тисяч гривень віддали аферистам мешканці Хмельниччини 12:24 На Хмельниччині чоловік наловив риби на 150 тисяч: в поліції відкрили провадження photo_camera 11:46 Сім’ям загиблих воїнів з Хмельницького району вручили нагороди: імена Героїв photo_camera 10:45 На авто хмельничанина впало дерево. Він відсудив в комунальників майже 80 тисяч 09:35 На Хмельниччині прощаються із військовим і начальником ТЦК Павлом Джигуном 20:58 Герою Олександру Швецю встановили дошку пам’яті у Кам’янці-Подільському
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up