У Шепетівському районі горів будинок

У Шепетівському районі горів будинок
  • Ввечері 1 грудня у селі Судилків спалахнув одним із будинків. На місце одразу викликали рятувальників.
  • Вогонь знищив 15  квадратних метрів приміщення.
  • На щастя, ніхто не постраждав.

 

Інцидент стався вчора, 1 грудня, у селі Судилків. Близько 21-ї години місцеві мешканці помітили густий дим над одним із будинків. На місце одразу викликали рятувальників.

На момент прибуття вогнеборців на місце події пожежа сягала  площі 15  квадратних метрів. Також була загроза розповсюдження вогню. Пожежу вдалося швидко локалізувати. Про це йдеться у повідомленні прес-служби ГУ ДСНС у Хмельницькій області.

Ймовірна причина пожежі -  несправність печей та димарів.

Відео дня

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
17:38 150 вулиць без світла: графік відключення на тиждень у Хмельницькому 16:41 У Хмельницькому затримали двох юнаків з наркотиками, – поліція 15:51 Кам’янчанин лаявся на стареньку матір і отримав за це вирок 15:03 На Хмельниччину “на щиті” повернулися четверо військових: хто вони Від читача 11:45 Підприємствам теплопостачання продовжили режим ПСО 14:11 На Хмельниччині завершили сівбу цукрового буряка: скільки посіяли 13:22 На Хмельниччині рятувальники дістали кота із колодязя (ВІДЕО) 12:29 У Хмельницькому відбудеться забіг на підтримку «Сталевого кордону» 11:37 Працівники колонії на Хмельниччині знайшли «сюрприз» в помідорах 10:46 Розстріл поліцейських у сусідній Вінничині: поліція шукає нападників 09:58 На Хмельниччині за добу сталось три пожежі: що горіло 09:13 На Хмельниччині з 2022 року затримали 86 нелегалів з росії: що з ними зробили 21:02 На Хмельниччині запрацював регіональний офіс “Зроблено в Україні”: мета проєкту 20:26 Команда хмельницьких архітекторів перемогла у конкурсі на меморіал Героїв у Львові (ФОТО)
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up