У Славуті із будинку охопленого полум'ям врятували трьох людей

У Славуті із будинку охопленого полум'ям врятували трьох людей
  • Вранці 20 лютого горів будинок на вулиці Лесі Українки.
  • Сусіди помітили дим та викликали рятувальників.
  • З полум'я вогнеборці евакуювали двох пенсіонерів та їхнього онука.
  • Внаслідок пожежі, ніхто не постраждав.

Вранці 20 лютого мешканці вулиці Лесі Українки відчули їдкий запах. Дим огорнув сусідній будинок. Полум'я охопило частину помешкання. Тож люди одразу викликали рятувальників.

За викликом невідкладно направили чергове відділення 18 пожежно-рятувальної частини. На момент прибуття рятувальників полум'я повністю охопило одну із кімнат будинку. Вогонь розповсюдився на площу 20 квадратних метрів. Тож астина рятівників одразу почали гасити вогонь, а інша група відправилася у розвідку в будинок.  

В одній із кімнат виявили 3-х людей. У вогняну пастку потрапили 71-річний господар з 72-річною дружину, а також їхнього 24-річного онука, котрий через стан здоров'я не міг самостійно лишити будинок. Усіх мешканців евакуювали та надали їм медичну допомогу. Про це повідомили у прес-службі Головного управління ДСНС у Хмельницькій області.

Відео дня

Пожежу локалізували та загасили за 4 хвилини. Причина загоряння – необережне поводження з вогнем.

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
18:27 Військових запрошують на «бакототерапію»: що це за проєкт photo_camera 17:34 У Хмельницькому можна обмінятися кімнатними рослинами. Як це працює? 16:25 Експосадовицю обласної служби у справах дітей судили за вимагання хабаря 15:44 Поліграф для хмельницьких чиновників. Скільки посадовців пройшли перевірку? Від читача 16:19 Хмельницький драмтеатр у лонглісті Всеукраїнського Фестивалю-Премії «ГРА» 15:08 Скорочення вишів на Хмельниччині. Скільки є зараз та яких може не стати 14:48 Був зниклим безвісти з минулого літа. «На щиті» повертається військовий Андрій Ковалевський 14:06 Зростає захворюваність на кашлюк: що потрібно знати хмельничанам 13:49 Народні депутати з Хмельниччини мають 168 помічників. У Гереги найбільше 13:07 Смертельна ДТП у Хмельницькому районі: 36-річний водій в'їхав у дерево і загинув 12:47 Пішла на дачу і не повернулась. У Хмельницькому шукають 70-річну жінку photo_camera 11:53 У Нетішині розмістять модульне містечко для працівників Запорізької АЕС photo_camera 11:12 У Лезневому зупинили водія під наркотиками photo_camera 10:04 5 років тюрми дали хмельничанину, який обкрадав підвали й підсобки багатоповерхівок 09:25 24 квітня на трьох вулицях і провулку в Хмельницькому не буде води 21:18 На Хмельниччині попрощались з трьома захисниками. Хто вони 20:31 Пожежа у Хмельницькому районі: на місці знайшли тіло чоловіка
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up