В Ярмолинцях безхатьки спалили будинок

В Ярмолинцях безхатьки спалили будинок
  • В порожній будинок проникли безхатьки та розпалили вогонь, аби зігрітися.
  • Полум'я перекинулося на інші речі і кімната загорілася.
  • Свідки повідомили про пожежу рятівників.
  • Згоріло 10 метрів квадратних приміщення.
  • Ніхто не постраждав.

Сьогодні в обід, 7 листопада, загорівся будинок в Ярмолинцях. Пожежу помітив перехожий. Він викликав “101”, а тим часом кинувся перевіряти, чи немає когось всередині будівлі. Самотужки витяг з полум’я двох людей і дочекався екстрені служи.

Як виявилося згодом, випадковий перехожий працює в ДСНС. Він - рятувальник 22-ї державної пожежної частини.

Пожежа в будинку виникла через парочку - 40-річного чоловіка і 52-річну жінку. Обоє - безхатьки. В помешкання проникли незаконно, щоб погрітися. Господарів не було і парочка вирішила залишитися. Рятівники зазначили, що загоряння сталося через те, що вони всередині курили.

Відео дня

Коли на місце прибули пожежники, вигоріло 10 квадратних метрів будинку. Вогонь встиг знищити перекриття, диван і речі домашнього вжитку. Полум'я загасили за 4 хвилини.

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
14:38 У Хмельницькому попрощались із 31-річним військовим Романом Бочковським photo_camera 14:14 На Кам'янеччині затримали чоловіка, який встромив ножа у груди свого сина 13:46 Рекрутинговий пункт ЗСУ на Хмельниччині: що це таке і як працює 13:16 Алкоголю в 15 разів більше норми: на Шепетівщині водія притягнули до відповідальності Від читача 14:24 Маленьким хмельниччанам про реалії сучасності: 4 нові дитячі книжки 12:31 Шахрайство на криптовалюті: історія хмельничанки, яка хотіла навчитися заробляти 12:07 Коли у школах Хмельницького розпочнуться літні канікули 11:58 Валюти дорожчають. Курси в обмінниках та банках Хмельницького (ІНФОГРАФІКА) 11:32 На Хмельниччині п’яний чоловік стріляв у патрульних photo_camera 10:32 Середня пенсія на Хмельниччині – 4 870 гривень, – ПФУ 09:40 П’яний водій на смерть збив хмельничанина і тікав з місця події 09:21 На Львівському шосе 25 квітня не буде води 19:24 У Хмельницькому 30-річний чоловік побив двох школярів 18:27 Військових запрошують на «бакототерапію»: що це за проєкт photo_camera 17:34 У Хмельницькому можна обмінятися кімнатними рослинами. Як це працює? 16:25 Експосадовицю обласної служби у справах дітей судили за вимагання хабаря 15:44 Поліграф для хмельницьких чиновників. Скільки посадовців пройшли перевірку?
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up