У Збручі на Хмельниччині масово гине риба (ФОТО)

У Збручі на Хмельниччині масово гине риба (ФОТО)
  • Загибель риби зафіксували на річці у Чемеровецькому районі.
  • Що стало причиною мору риби стане відомо після лабораторних досліджень.

Масову загибель риби зафіксували на річці Збруч поблизу села П’ятничани.

"У результаті обстеження зафіксовано загибель водних біоресурсів у кількості 227 екземплярів... На момент проведення обстеження, вода у водоймі була жовтого кольору, непрозора, був наявний неприємний запах", - йдеться у повідомленні Хмельницького рибоохоронного патруля.

Як зазначається, експерти відібрали проби води та водні біоресурси для проведення лабораторних досліджень. Що стало причиною масової загибелі риби стане відомо після експертизи.

Відео дня

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (1)
  • Oksana Rudyk

    Толку з тих аналізів, краще перевірте підприємства які повздовж річки, куди зливні труби виходять!
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
17:34 У Хмельницькому можна обмінятися кімнатними рослинами. Як це працює? 16:25 Експосадовицю обласної служби у справах дітей судили за вимагання хабаря 15:44 Поліграф для хмельницьких чиновників. Скільки посадовців пройшли перевірку? 15:08 Скорочення вишів на Хмельниччині. Скільки є зараз та яких може не стати Від читача 16:19 Хмельницький драмтеатр у лонглісті Всеукраїнського Фестивалю-Премії «ГРА» 14:48 Був зниклим безвісти з минулого літа. «На щиті» повертається військовий Андрій Ковалевський 14:06 Зростає захворюваність на кашлюк: що потрібно знати хмельничанам 13:49 Народні депутати з Хмельниччини мають 168 помічників. У Гереги найбільше 13:07 Смертельна ДТП у Хмельницькому районі: 36-річний водій в'їхав у дерево і загинув 12:47 Пішла на дачу і не повернулась. У Хмельницькому шукають 70-річну жінку photo_camera 11:53 У Нетішині розмістять модульне містечко для працівників Запорізької АЕС photo_camera 11:12 У Лезневому зупинили водія під наркотиками photo_camera 10:04 5 років тюрми дали хмельничанину, який обкрадав підвали й підсобки багатоповерхівок 09:25 24 квітня на трьох вулицях і провулку в Хмельницькому не буде води 21:18 На Хмельниччині попрощались з трьома захисниками. Хто вони 20:31 Пожежа у Хмельницькому районі: на місці знайшли тіло чоловіка 19:59 Отримала вирок водійка, яка збила літню жінку на електровелосипеді
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up