Уряд посилив карантин: що зміниться

Уряд посилив карантин: що зміниться
  • Через стрімке поширення коронавірусу, Уряд ухвалив додаткові обмеження. 

  • Карантинні заходи по Україні буде посилено.

Коронавірусна інфекція продовжує поширюватися Україною. Тому Уряд України вирішив посилити карантинні заходи в межах держави. Після довгого обговорення  міністри затвердили список додаткових обмежень. Рішення КМУ найближчим часом буде офіційно опубліковане. Про це у своєму Телеграм-каналі повідомив. прем’єр-міністр України Денис Шмигаль.

“Час демонструє, що кількість заражених постійно зростає. Жорсткі обмеження – це тенденція, до якої дедалі частіше вдаються держави по всьому світу. Ми йдемо м’якшим сценарієм в контексті розвитку епідемії. Проте це не означає, що ми не маємо діяти жорстко. Уряд України також запроваджує нові обмеження, щоби убезпечити людей від COVID-19 та врятувати якнайбільше життів”, - повідомив у прем’єр-міністр України Денис Шмигаль.

Відео дня
v class="embed-responsive embed-responsive-16by9">

Він додав, що з понеділка, 6 квітня, в Україні забороняється рухатися групками більше ніж 2 осіб, гуляти у парках та ходити у громадських місцях без маски.

"Заборонено: з 6 квітня переміщення групою більш ніж дві особи (крім випадків службової необхідності та супроводження дітей)”, - написав Денис Шлигаль. 

Ддетальніше про нові обмеження в інфографіці.

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Facebook, Telegram, Instagram, Viber та YouTube.

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (15)
  • Таня

    По-нормальному треба було ввести карантин жорсткий с 16 березня, коли закрили кордони.
    Саме жорсткий і НСитуацію. А так вже 3 тижні тянуть і тянуть, і через тих хто лазить і відривав базар , ми ще будем сидіти вдома. Бо зараження пішло
    Але ще було б краще ,коли б приїхавших закрили в готелі насильно. Якого хера вони повтікали. В Китаї розстріл за таке. Того вони вже вийшли на вулиці і гуляють. А ми будем сидіти вдома через безлаберність наших людей.
    В нас би всього цього не було якби не привезли. Або не привещли неправильно.
    Жодна країна отак не привозить і не розпускає всіх по домам.
    Нашим видите ли подавай лакшери умови
  • Валя

    Як нам жити,до роботи немає чим дістатися,доїхати,бо транспорт не їздить.продуктів також нема як купити,зараз хочуть з 6.04.20 щоб в машині було тільки 2 людини ,їхало.Люди залишились без роботи,звільнюються,йдуть за свій рахунок,хоча президент говорить що має зберігатися середня зарплата,але цього немає у нас,навпаки тиснуть на людей.Скажіть як в такій ситуації безвихідній жити.

    Елена reply Валя

    Дуже легко, зуби на полку і сидіти в дома

    Таня reply Валя

    бо так вийшло  що завезли заразу а тепер схаменулись. думали жарти
    А один приїхавший мужик викосив заразою все село, в смислі заразив
    Тинне чи як то село
    А Чернівці чого так зараз багато мають? Бо один приїхав і пішов лазити тварь така.
    А Чернівці граничать з Хмельницкьким.
    Я теж не люблю жорсткі правила і бісить що черех тупаків будем сидіте ще 4 неділі і ще напевно після 24го
    Бо прем.єр каже можуть послабити, ну якщо цифра буде космічна то не послаблять.

    Олекса Шумейко reply Таня

    Таня випийте заспокійливе, а то так не далеко щось погане підхватити з таким нервовим зривом. Порадив би вам покопатися в гуглі і подивитися статисти смертей від інфекцій  в Європі, в Україні за 2018 рік, 2019 рік і зрівняти  за цей же період 2020 року. і ви побачите, що кількість смертей ну ніяк не збільшується, ну хоча б пів процента, ну ніяк. То може вас після цього попустить.

    Павло reply Олекса Шумейко

    Не тратьте свою енергію на притрушену Тетяну, почитавши її коментарі, які вона пише майже до кожної статті на ВСІМ, легко сформувати її психологічний характер, це просто неврівноважена, психічно хвора людина, знайшла на цьому сайті вільні вуха (очі) і строчить ахінею, більш, ніж впевнений, чоловіка в неї немає, бо ніхто б не витримав таке в хаті тримати)
  • Максим Мельничук

    Забули закрити ринки
  • Світлана

    Ще трішки і податок на повітря введуть
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
20:58 Герою Олександру Швецю встановили дошку пам’яті у Кам’янці-Подільському 20:08 На Хмельниччині 30 громадян задекларували свої доходи на мільйон 20:06 Рідним загиблих воїнів з Хмельницького району вручили ордени «За мужність» 19:29 5 депутатів з Хмельницького не задекларували житло (СПИСОК) Від читача 11:17 У Старокостянтинові розпочато відстріл домашніх тварин. Вбивство кішки на ім'я Мішелька. 18:16 15 років за ґратами проведе хмельничанка, яка навела ракети на Полонщину 18:06 Що задекларували лікарі хмельницьких МСЕК: проаналізували статки голів комісій photo_camera 17:45 У Старокостянтинові масово звільняються лікарі: деталі 17:19 Захисник після реабілітації склав іспит в автошколі для осіб з інвалідністю на Хмельниччині 16:33 На Нетішинському водосховищі встановлюють штучні нерестовища 15:46 Посадовицю Хмельницького Держгеокадастру оголосили у міжнародний розшук 14:57 «Родина для кожної дитини»: на Хмельниччині 13 громад розвиватимуть сімейний патронат 14:12 У Старокостянтинові відкрився оновлений ізолятор тимчасового тримання 13:48 Ветерани та ВПО можуть скористатись безкоштовною послугою переїзду в Україні (Новини компаній) 13:32 На Хмельниччині правоохоронці затримали 17-річного «закладчика» 12:30 Судили злочинну групу, яка постачала наркотики до хмельницького СІЗО 11:51 У національному природному парку на Хмельниччині встановили готелі для комах photo_camera 11:26 Долар і євро пішли вгору. Курси в обмінниках та банках Хмельницького (ІНФОГРАФІКА) 10:54 Жінка з Хмельницького району перерахувала шахраям майже 142 тисячі гривень 10:19 У Хмельницькому районі виявили сім’ю з трьома дітьми, яка живе без електрики
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up