Утилізуємо сміття. Де та коли екобус чекатиме хмельничан у березні (ГРАФІК)

Утилізуємо сміття. Де та коли екобус чекатиме хмельничан у березні (ГРАФІК)
Фото ілюстративне
  • Графік поїздок екобуса у березні, дивіться далі. 

Щомісяця екобус приймає небезпечні відходи від хмельничан на визначених локаціях. До нього можна здати:

використанні батарейки, акумулятори; люмінесцентні лампи; термометри; фарби, клеї, розчинники; відпрацьовані фільтри; електричне, електронне обладнання; побутову хімію (з тарою); медикаменти, словом, усе те, що у звичайний смітник викидати зась.

Якщо маєте щось з цього списку, не пропустіть нагоду позбутися непотребу. Екобус чекатиме вас з 9.00 до 17.00 за вказаними адресами: 

Відео дня

 Слідкуйте за новинами Хмельницького у Facebook, Telegram, Instagram, Viber та YouTube.

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (4)
  • Наталия Любарская

    Так треба зробити не тільки в місті. а і в районі
  • Сергей ВОЛОЩИК

    ДЕЛАТЬ ИМ НЕЧЕГО БОЛЬШЕ! Я всё выбрасываю в мусорку, мои знакомые тоже!
  • Анонім

    Здається, це імітація боротьби за чисте довкілля. Рубають ліси цілими областями, забруднюють річки свинофермами, винищують рідких тварин . Ці проблеми не виріщуються принципово, бо така українська влада з суспільством.  Але здав батарейку і ходи задоволений, як дебіл.
  • Кира Матвеева

    Здається, не Селістра, а Сілістра.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
19:24 У Хмельницькому 30-річний чоловік побив двох школярів 18:27 Військових запрошують на «бакототерапію»: що це за проєкт photo_camera 17:34 У Хмельницькому можна обмінятися кімнатними рослинами. Як це працює? 16:25 Експосадовицю обласної служби у справах дітей судили за вимагання хабаря Від читача 16:19 Хмельницький драмтеатр у лонглісті Всеукраїнського Фестивалю-Премії «ГРА» 15:44 Поліграф для хмельницьких чиновників. Скільки посадовців пройшли перевірку? 15:08 Скорочення вишів на Хмельниччині. Скільки є зараз та яких може не стати 14:48 Був зниклим безвісти з минулого літа. «На щиті» повертається військовий Андрій Ковалевський 14:06 Зростає захворюваність на кашлюк: що потрібно знати хмельничанам 13:49 Народні депутати з Хмельниччини мають 168 помічників. У Гереги найбільше 13:07 Смертельна ДТП у Хмельницькому районі: 36-річний водій в'їхав у дерево і загинув 12:47 Пішла на дачу і не повернулась. У Хмельницькому шукають 70-річну жінку photo_camera 11:53 У Нетішині розмістять модульне містечко для працівників Запорізької АЕС photo_camera 11:12 У Лезневому зупинили водія під наркотиками photo_camera 10:04 5 років тюрми дали хмельничанину, який обкрадав підвали й підсобки багатоповерхівок 09:25 24 квітня на трьох вулицях і провулку в Хмельницькому не буде води
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up