В Україні стартував осінній призов. Кого покличуть служити

В Україні стартував осінній призов. Кого покличуть служити
Фото ілюстративне: korupciya.com
  • В Україні сьогодні починається осінній призов на строкову військову службу. Призовна кампанія триватиме до 31 грудня.

З 1-го жовтня в Україні розпочинається осінній призов на строкову військову службу. Призов триватиме аж до кінця року. До служби залучать трохи більше 15 тисяч новобранців віком від 20 до 27 років, які не мають права на звільнення чи відстрочку,  інформує "ТСН". 

Найбільше призовників скерують до Збройних сил України. Бійці служитимуть щонайбільше півтора року. Як зазначається, до зони проведення Операції Об'єднаних сил новобранців не відряджатимуть. 

Нагадаємо, цьогорічний осінній призов відправить юнаків із Хмельниччини на службу в різні  військові структури. Зокрема, до Збройних сил України піде служити 365 хмельничан. До Національної гвардії - 175 солдатів. На службу в прикордонній структурі відберуть 25 юнаків. Ще 25 підуть до транспортного забезпечення військ. На першому тижні призову юнаків відправлятимуть лише в навчальні центри ЗСУ. Перші три місяці служби пройдуть лише там. Такі центри є в Десні, Василькові, Старичі, Кам’янець-Подільському, Житомирі. 

Відео дня
 

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (1)
  • валерія

    Чиясь материнська власність йде захищати чиюсь приватну власність (землі, паї), вони що до тих дітей щось доложили ?? Не забудьтеся витерти , ато ж хто захистить задарма чиюсь приватну власність???? Правда ?
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
11:46 Сім’ям загиблих воїнів з Хмельницького району вручили нагороди: імена Героїв photo_camera 10:45 На авто хмельничанина впало дерево. Він відсудив в комунальників майже 80 тисяч 09:35 На Хмельниччині прощаються із військовим і начальником ТЦК Павлом Джигуном 20:58 Герою Олександру Швецю встановили дошку пам’яті у Кам’янці-Подільському Від читача 11:45 Підприємствам теплопостачання продовжили режим ПСО 20:08 На Хмельниччині 30 громадян задекларували свої доходи на мільйон 20:06 Рідним загиблих воїнів з Хмельницького району вручили ордени «За мужність» 19:29 5 депутатів з Хмельницького не задекларували житло (СПИСОК) 18:16 15 років за ґратами проведе хмельничанка, яка навела ракети на Полонщину 18:06 Що задекларували лікарі хмельницьких МСЕК: проаналізували статки голів комісій photo_camera 17:45 У Старокостянтинові масово звільняються лікарі: деталі 17:19 Захисник після реабілітації склав іспит в автошколі для осіб з інвалідністю на Хмельниччині 16:33 На Нетішинському водосховищі встановлюють штучні нерестовища 15:46 Посадовицю Хмельницького Держгеокадастру оголосили у міжнародний розшук 14:57 «Родина для кожної дитини»: на Хмельниччині 13 громад розвиватимуть сімейний патронат 14:12 У Старокостянтинові відкрився оновлений ізолятор тимчасового тримання 13:48 Ветерани та ВПО можуть скористатись безкоштовною послугою переїзду в Україні (Новини компаній) 13:32 На Хмельниччині правоохоронці затримали 17-річного «закладчика» 12:30 Судили злочинну групу, яка постачала наркотики до хмельницького СІЗО
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up