Василь Шкляр і брати Капранови будуть у Хмельницькому: коли та де їх можна побачити

Василь Шкляр і брати Капранови будуть у Хмельницькому: коли та де їх можна побачити
  • Відомі письменники відвідають місто у рамках літературного фестивалю “Слово єднає”.
  • Вони презентують хмельничанам свої нові творіння.
  • Можна буде взяти автограф і навіть сфотографуватися з улюбленими письменниками.

До Дня міста хмельничани отримали багато подарунків. Один із них - літературний фестиваль "Слово єднає". Він саме триває в Хмельницькому.

У рамках фестивалю у місто завітають відомі гості. Зокрема, Василь Шкляр та брати Капранови.

В п’ятницю, 22 вересня, хмельничани зустрінуться з Василем Шкляром. Зустріч пройде у читальному залі Центральної міської бібліотеки о 12:00.  Він презентує публіці свій новий роман "Троща".

Відео дня

Роман "Троща" грунтується на документальній основі. Книга розповідає про підпільну боротьбу УПА.  

А об 15:00 розпочнеться прес-конференція спеціальних гостів фестивалю.

Після відбудеться творча зустріч з письменниками.  Пройде вона в стінах монотеатру "Кут" о 17:00.

Наступного дня, 23 вересня, в Хмельницькому пройде багато цікавих дійств.

12:00 відбудеться гала-концерт у сквері імені Шевченка. Саме тоді до нас завітають брати Капранови.  Дмитро та Віталій - відомі письменники публіцисти, видавці та громадські діячі.  

З 15:00 до 17:00 на Проскурівській виступлять спеціальні гості. Також на майдачику "Хмельницький фестиваль" проведуть автограф-сесію.

 17:00 на "Даху", що на вулиці Героїв Майдану, брати Капранови презентують свою програму "Дарунок на свято".

Відвідати усі заходи можна безкоштовно.

 

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
09:40 П’яний водій на смерть збив хмельничанина і тікав з місця події 09:21 На Львівському шосе 25 квітня не буде води 19:24 У Хмельницькому 30-річний чоловік побив двох школярів 18:27 Військових запрошують на «бакототерапію»: що це за проєкт photo_camera Від читача 16:19 Хмельницький драмтеатр у лонглісті Всеукраїнського Фестивалю-Премії «ГРА» 17:34 У Хмельницькому можна обмінятися кімнатними рослинами. Як це працює? 16:25 Експосадовицю обласної служби у справах дітей судили за вимагання хабаря 15:44 Поліграф для хмельницьких чиновників. Скільки посадовців пройшли перевірку? 15:08 Скорочення вишів на Хмельниччині. Скільки є зараз та яких може не стати 14:48 Був зниклим безвісти з минулого літа. «На щиті» повертається військовий Андрій Ковалевський 14:06 Зростає захворюваність на кашлюк: що потрібно знати хмельничанам 13:49 Народні депутати з Хмельниччини мають 168 помічників. У Гереги найбільше 13:07 Смертельна ДТП у Хмельницькому районі: 36-річний водій в'їхав у дерево і загинув 12:47 Пішла на дачу і не повернулась. У Хмельницькому шукають 70-річну жінку photo_camera 11:53 У Нетішині розмістять модульне містечко для працівників Запорізької АЕС photo_camera 11:12 У Лезневому зупинили водія під наркотиками photo_camera 10:04 5 років тюрми дали хмельничанину, який обкрадав підвали й підсобки багатоповерхівок
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up