Відзнаку "Срібний щит" отримав вчитель з Хмельницького, який сам затримав озброєного розбійника

Відзнаку "Срібний щит" отримав вчитель з Хмельницького, який сам затримав озброєного розбійника
  • Озброєний чоловік напав на учнів просто у дворі школи.
  • Зловмисник погрожуючи ножем відібрав у дітей мобільні та хотів втекти.  Проте, його одразу затримав вчитель фізкультури.
  • За це чоловіка відзначили нагородою.

4 лютого озброєний ножем чоловік напав на учнів просто у дворі школи. Двоє п'ятикласників відпочивали, коли до них підбіг незнайомець та почав погрожувати. Діти віддали грабіжнику свої мобільні телефони і тоді той почав тікати. Проте, зробити це йому не вдалося. Зловмисника затримав вчитель фізкультури, який саме проходив повз. Чоловік наздогнав  злочинця, після чого викликав поліцію.

Сьогодні, 12 лютого, начальник Головного управління Нацполіції в Хмельницькій області Василь Віконський нагородив вчителя відзнакою "Срібний щит" та подякував йому за виявлену мужність та допомогу правоохоронцям.

"Сам чоловік героєм себе не вважає. Переконаний, що на його місці так вчинив би кожен. Вчитель сподівається, що зловмисник понесе належне покарання", - йдеться у повідомленні ГУ НП області.

Відео дня

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (17)
  • Grisha Neizhmaslo

    А міг перо в бок отримати за два дешевих телефони.
  • Grisha Neizhmaslo

    Добре, що перо в бок не отримав за два дешевих телефони.
  • Сергей Попович

    Поступок достойный настоящего Мужчины и Гражданина.
  • Valentina KravchukKulesha

    ,28 школа рулить
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
21:17 Суд конфіскував у росіянки успадковану землю на Хмельниччині 20:45 На Хмельниччині попрощались з шістьма захисниками: імена 20:01 На Хмельниччині суд повернув водосховище громаді з приватних рук 19:15 У Хмельницькій міськраді провели чергове засідання виконкому: основні рішення Від читача 17:01 ЯКЩО ТИ НЕ МОЖЕШ ДОНАТИТИ СВОЇМИ СИЛАМИ АБО ФІНАНСАМИ, ТО МИ МОЖЕШ ДОНАТИТИ СВІЙ ЧАС! 18:22 На Хмельниччині повторно виставили на аукціон Нігинський кар’єр 17:36 На Хмельниччині двоє браконьєрів наловили риби на кримінал 16:49 Двоє мешканців Хмельниччини постануть перед судом за жорстоке вбивство 15:59 Жителька Хмельниччини, яка відзначила 100-річчя, розповіла про секрет довголіття 15:15 На Хмельниччині суд оштрафував члена ВЛК за хабарництво 14:38 У Хмельницькому попрощались із 31-річним військовим Романом Бочковським photo_camera 14:14 На Кам'янеччині затримали чоловіка, який встромив ножа у груди свого сина 13:46 Рекрутинговий пункт ЗСУ на Хмельниччині: що це таке і як працює 13:16 Алкоголю в 15 разів більше норми: на Шепетівщині водія притягнули до відповідальності 12:31 Шахрайство на криптовалюті: історія хмельничанки, яка хотіла навчитися заробляти 12:07 Коли у школах Хмельницького розпочнуться літні канікули 11:58 Валюти дорожчають. Курси в обмінниках та банках Хмельницького (ІНФОГРАФІКА) 11:32 На Хмельниччині п’яний чоловік стріляв у патрульних photo_camera 10:32 Середня пенсія на Хмельниччині – 4 870 гривень, – ПФУ 09:40 П’яний водій на смерть збив хмельничанина і тікав з місця події
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up