Військовослужбовців та ветеранів Хмельниччини запрошують стати учасниками стипендійної програми

Військовослужбовців та ветеранів Хмельниччини запрошують стати учасниками стипендійної програми
Фото: Хмельницька обласна рада

#пресслужба

  • Програма діє в рамках співпраці облради з Київською школою державного управління.

Здобути нові знання й навички задля професійного зростання – на Хмельниччині захисників та захисниць запрошують взяти участь у стипендіальній програмі. Про це повідомляє пресслужба Хмельницької обласної ради.

На початку цього року голова обласної ради Віолета Лабазюк у ході робочої поїздки до Києва підписала Меморандум про співпрацю між Хмельницькою обласною радою та громадською організацією “Київська школа державного управління імені Сергія Нижного”.

В рамках співпраці облрада повідомляє, що Київська школа державного управління імені Сергія Нижного запрошує військовослужбовців та ветеранів стати учасниками стипендійної програми «Невтрачене покоління».

Відео дня

Стипендія заснована в памʼять про бійця 72-ї окремої механізованої бригади ЗСУ Леоніда Грищенка, який загинув під час виконання бойового завдання під Вугледаром.

Мета програми — дати можливість молодим захисникам та захисницям, які мають бойовий досвід, здобути нові знання й навички задля професійного зростання та підвищення власної ефективності.

Стипендіатами можуть стати військовослужбовці, ветерани й ветеранки віком від 22 до 30 років

Претенденти на отримання стипендії обиратимуться рішенням наглядової ради.

Програма діє у рамках напрямку діяльності КШДУ «Благодійність та ветеранські політики як культура національної свідомості».

Читайте також: Хмельничан запрошують малювати мурал: коли і де

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі

keyboard_arrow_up