Вночі росіяни обстріляли сусідню Вінничину: деталі

Вночі росіяни обстріляли сусідню Вінничину: деталі
Фото ілюстративне
  • Ворог влучив в один із об’єктів критичної інфраструктури.

У ніч проти 11 листопада росіяни атакували Вінничину.

«Знову є влучення в один із об’єктів критичної інфрастуктури Вінницької області, - констатував у соцмережах очільник обласної військової адміністрації Сергій Борзов. - Жертв нема. Працюють рятувальні служби».

Нагадаємо, повітряна тривога на Вінничині розпочалася о 02.21 та закінчилася о 03.55. Саме в цей період і трапився ворожий обстріл.

Відео дня

Як згодом повідомили наші колеги з «20 хвилин», окупанти обстріляли Гуменне - село Вороновицької громади, що за 15 кілометрів від Вінниці. Атакували дронами-камікадзе

Ситуація в Україні 

Окрім Вінничини, росіяни цієї очі ракетами обстріляли також Миколаїв. Житловий квартал.  Одна з ракет влучила у п’ятиповерхівку. Руйнування – від 5 до 1 поверху.

Очільник Миколаєва Олександр Сєнкевич  повідомив у соцмережах , що станом на 10.00 від удару по житловому будинку загинуло шестеро людей. Серед них – сімейна пара. Рятувальники дістали з-під завалів тіла двох жінок та одного чоловіка.16-літній хлопчик вижив, бо спав в іншій кімнаті. 

Пошуки людей тривають.

Президент України Володимир Зеленський назвав обстріл Миколаєва вночі 11 листопада «цинічною відповіддю росії на успіхи українських військових на фронті», додавши, що Росія не полишає своєї мерзенної тактики.

У ніч проти 11 листопада ворог гатив з РСЗВ «Град» та важкої артилерії і по трьох громадах Нікопольщини. Відомо, що через обстріли Мирівської сільської громади 10-річна дитина отримала осколкові поранення. 

Читайте також:

Над сусідньою Вінниччиною збили російську ракету. Є руйнування

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (3)
  • Oksana Bober

    Щоб цих недолюдів мир не знав вовіки.Ідіоти кляті.Горіть ви всі пропадом.
  • Валентина Білохвост

    Господи спаси і помилуй нас грішних МАТАНКО БОЖА ПОКРИЙ ТВОЇМ ЧАСНИМ ОМОФОРОМ І ЗАХИСТИ НАСВІД ВСЯКОГО ЗЛА МИ ПЕРЕМОЖЕМО ТОМУ ЩО З НАМИ БОГ
  • Ніна Нестерук

    Боже Милостивий, допоможи усім людям, забери біду з нашої землі, помилуй, спаси і збережи усім життя.

keyboard_arrow_up