Вогняна пастка: на Хмельниччині в жовтні загинули шестеро людей

Вогняна пастка: на Хмельниччині в жовтні загинули шестеро людей
Фото - ілюстративне
  • Від початку року внаслідок порушення правил пожежної безпеки загинули 44 мешканці Хмельниччини.
  • Історії – різні. Кінець – один.

За вікном – осінь. Чимало власників приватних будинків уже почали опалювати помешкання. Одні – відповідально, другі - нехтуючи правилами пожежної безпеки. Розплата за це, часто, - життя.

Тільки у жовтні на Хмельниччині, констатують надзвичайними, через порушення правил пожежної безпеки загинули шестеро людей. Від початку року – 44.

Так, в одному з помешкань краю полум’я спалахнуло через порушення експлуатації печі. Загинула жінка.

Відео дня

У вогняну пастку потрапила й інша краяна. Жінка грілася. Трапилося коротке замикання електромережі. Полум’я забрало життя.

Трагічно завершилося життя 85-річної мешканки одного зі сіл Летичівської громади. Тіло бабусі без ознак життя виявили сусіди. Старенька загинула у власному будинку через порушення правил експлуатації пічного опалення.

Необережне поводження з вогнем стало причиною смертельної трагедії на Шепетівщині. Чоловіків згубила любов до паління в ліжку. Цигарка-пожежа-смерть.

Різні люди, але однаково страшне завершення життєвого шляху…

«Усі ці смерті у вогні сталися лише у жовтні, - констатують назвичайники. - І кожна смерть – це втрата найціннішого – життя…»

Рятувальники Хмельниччини застерігають: не нехтуйте правилами пожежної безпеки, не залишайте маленьких дітей без нагляду, бережіть своє життя та своїх близьких. А в разі виникнення пожежі - телефонуйте «101».

Читайте також:

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі

keyboard_arrow_up