Вовк з черепом. На будинку біля філармонії хочуть намалювати новий мурал

Вовк з черепом. На будинку біля філармонії хочуть намалювати новий мурал
  • На стіні будинку, що на перехресті Кам'янецької та вулиці Гагаріна, пропонують створити мурал пам'яті загиблим мешканцям міста в АТО/ООС.
  • Щоправда, щоб малюнок там з'явився, хмельничани мають спочатку проголосувати за ідею.

У Хмельницькому пропонують створити мурал з зображенням спецпризначенця янгола-охоронця та вовка — символом 8 полку спеціального призначення, який дислокується у нашому місті. Намалювати малюнок хочуть на фасаді будинку на вулиці Кам'янецькій, 80.

Таку ініціативу подала хмельничанка Тетяна Волощина на конкурс кращого громадського проєкту. Аби її ідею реалізували, за неї має проголосувати якнайбільше містян. Голосування триватиме до 30 листопада. 

  • "Місто Хмельницький є досить затишним та комфортним містом, проте має один недолік. На його вулицях розміщено не так багато архітектурних пам'яток та місць, які б приваблювали туристів. Задля цього прийшла ідея для створення муралів ,як прикрас сірих місцевих стін. Ще досить актуальною є тема залишення пам'яті про воїнів, які віддали за державу своє життя, адже у місті немає муралу який би символізував та нагадував містянам завдяки кому вони можуть спокійно іти на роботу, на навчання чи просто прогулюватись", - зазначено в описі проєкту.

Яка мета ініціативи

Відео дня

Красивий малюнок в центрі  міста, який не тільки буде прикрасою, а й пам'яттю для загиблих і гордістю для живих воїнів.

Скільки це коштуватиме

Створення муралу оцінили у 150 тисяч гривень. У разі перемоги проєкту, ці кошти мають виділити із бюджету міста. Вато відзначити, що планується спочатку утеплити стіну на будинку і лише після нанести малюнок.

Більш детально ознайомитися з проєктом та підтримати його можна за посиланням.

Як виглядатиме малюнок на будинку можна побачити у дописі хмельничанина Андрія Попика у Фейсбук.

Читайте також: Козака на будинку по Гагаріна вже домалювали. У скільки обійшовся мурал
 

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (141)
  • Читач29

    Хорошая идея поддерживаю
  • dgfdgd dfgfhdf

    Волк, череп, убийца скрывающий свое лицо под маской... А, ну и дорисовали крылышки конечно! Это ангел хранитель? Без комментариев...
  • Наталия Тимченко

    У мiстi зранку шаленi затори, в центрi не вистачаэ парковок для авто, багато невирiшених проблем, пов,язаних з епiдемiэю covid-19...Може мурали малювати будемо потiм?
  • Алексей Клочко

    Почему в всем мире рисует вот это.  А у нас одна «скорбота»
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
19:24 У Хмельницькому 30-річний чоловік побив двох школярів 18:27 Військових запрошують на «бакототерапію»: що це за проєкт photo_camera 17:34 У Хмельницькому можна обмінятися кімнатними рослинами. Як це працює? 16:25 Експосадовицю обласної служби у справах дітей судили за вимагання хабаря Від читача 16:19 Хмельницький драмтеатр у лонглісті Всеукраїнського Фестивалю-Премії «ГРА» 15:44 Поліграф для хмельницьких чиновників. Скільки посадовців пройшли перевірку? 15:08 Скорочення вишів на Хмельниччині. Скільки є зараз та яких може не стати 14:48 Був зниклим безвісти з минулого літа. «На щиті» повертається військовий Андрій Ковалевський 14:06 Зростає захворюваність на кашлюк: що потрібно знати хмельничанам 13:49 Народні депутати з Хмельниччини мають 168 помічників. У Гереги найбільше 13:07 Смертельна ДТП у Хмельницькому районі: 36-річний водій в'їхав у дерево і загинув 12:47 Пішла на дачу і не повернулась. У Хмельницькому шукають 70-річну жінку photo_camera 11:53 У Нетішині розмістять модульне містечко для працівників Запорізької АЕС photo_camera 11:12 У Лезневому зупинили водія під наркотиками photo_camera 10:04 5 років тюрми дали хмельничанину, який обкрадав підвали й підсобки багатоповерхівок 09:25 24 квітня на трьох вулицях і провулку в Хмельницькому не буде води
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up