Вручення медалей випускникам у філармонії: хто не вліз, пішов на шаурму

Вручення медалей випускникам у філармонії: хто не вліз, пішов на шаурму
На годиннику близько десятої ранку. На вулиці зовсім не святкова погода, йде дощ. Цьогорічні випускники: дівчата – у шкільній формі, хлопці – у костюмах, ховаються під зонтиками. Вчителі, фотографи, оператори, самі випускники та їх родичі штовхаються у проході Філармонії. Адже саме там через негоду будуть проходити урочистості.

- Погода на наш випуск просто жах, - жаліються Карина та Аня, випускниці ЗОШ № 22. - Це ж  останній раз ми у шкільній формі! Але погана погода не зіпсує нам настрій. Ми все одно усміхаємося. Медалі ми не отримуємо, бо у шкільні роки ми насолоджувалися життям. А наші вечірні сукні вже чекають нас вдома.

Відео дня
> Настроєм перед отримуванням медалі поділилися випускниці Іра та Аліна. Дівчата закінчили школу на «відмінно».

- Нам вручать медалі, - каже колишня школярка Іра. – У мене зараз зовсім немає хвилювання. Звичайно, приємно, що кожна праця якось винагороджується. Ця медаль свідчить про те, що одинадцять років прожито не дарма. Хоча при вступі у ВНЗ наявність медалі не допомагає. Але допомагає бал атестату. І відповідно у всіх медалістів він гарний.

У залі дуже багато людей. Не тільки батькам, а й багатьом випускникам не вистачило місця.  

- Я медаль не отримую, просто хотів привітати своїх однокласників, - каже Ігор, випускник НВО № 9. - Але я приїхав, а тут кажуть: «Ідіть додому». Я весь мокрий, а ще й живу за містом. Пояснюють, що немає місця для всіх у Філармонії. Але ми, ті, кому нема, де сісти, не засмучуємося. Всі зараз підемо на шаурму.

Свято – святом, а ЗНО вже на носі. Для хлопців з Гімназії № 2 Максима та Кості важливіше вступити у виш, ніж гарно погуляти.  

- У мене немає медалі, але я вважаю, що все заслужено, - розповідає випускник Максим. - Просто потрібно було більше працювати. Але з іншого боку, я ні про що не шкодую. Хоч сьогодні святкування, проте ЗНО в голові на першому місці. Було б краще, якби ми спочатку здали ЗНО, а вже потім був випуск. Але в будь-якому випадку я буду святкувати і здачу незалежного оцінювання. Тільки вже не з класом, а з друзями.

Колишні учні НВО № 5 зізнаються, що за школою сумувати не будуть. А от за друзями скучатимуть. Хлопці розповідають, що сьогодні планують класно відсвяткувати, а завтра вже сядуть за книжки.

- А я вже поступив у Норвегію, - каже випускник Віктор (на фото: перший справа). – Прийшов сюди з усіма попрощатися. Хочу взагалі з України виїхати. У Норвегії більше можливостей.

Чудовий спосіб не розгубити кульки знайшли хмельничани.

Зал був переповнений.

Перед врученням медалей людей попросили звільнити центральний прохід, проте прохання не допомогли.

На сцені ніхто довго не затримувався. Отримавши медаль, випускник звільняв місце для інших.  

Відразу, як вручили медалі, почалась фотосесія під стінами Філармонії. Тим паче, дощ закінчився і погода дозволяла зробити хороші кадри.

Тільки одягнувши медаль на шию, випускниця Дарія ділиться своїми емоціями.

- Я ще не усвідомлюю, що вже не потрібно буде ходити в школу, - каже дівчина. –З цього, думаю, починається доросле і більш свідоме життя. Але поки що – гарне плаття, щасливі родичі і піднесений настрій. 

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (19)
  • Anonymous

    Люди що ви говорите) подивіться на 1 фото і пошукайте хто куди вступив) ніхто не залишився на базарі як ви сказали,та в ПТУ Так,що я незгоден з вами) І ще порада Дивіться за собою ;*
  • Anonymous

    ((((( ти правий ((((((
  • Anonymous

    Вручення медалей випускникам у філармонії: хто не вліз, пішов на шаурму - то есть захавали выпускничков в шаурме получается.
  • Anonymous

    І підуть вони на хмельницьку цейвонівську хвабрику, на тейвонівський завод тощо. А ще на великий базар, гордість незалежності! Декотрі, самі хитрі засвоють професію плиточника і поїдуть до москалів. Ну і жопомойки у Еропі, слава україні!(:smile:)
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
13:53 У Хмельницькому відключатимуть газ наступного тижня: адреси 13:06 На Хмельниччині у лісі та на полі знайшли артснаряди 12:21 Хмельничани можуть задати питання заступнику Симчишина: як звернутись 11:31 У Хмельницькому чоловік впав з висоти на будівництві багатоповерхівки Від читача 18:27 АРТЕРІАЛЬНА ГІПЕРТЕНЗІЯ. Чим небезпечна? Що потрібно знати? 10:41 Закон про мобілізацію: що зміниться для жителів Хмельниччини 09:55 Погодинних відключень сьогодні, 18 травня, на Хмельниччині не буде, – обленерго 09:13 У Хмельницькому відкрили виставку, присвячену полеглим за Україну білорусам 20:51 На Хмельниччину “на щиті” повернулися четверо військових: хто вони 20:14 Міноборони запускає застосунок Резерв+ для оновлення даних онлайн: деталі 19:33 Туристичний сезон відкрили у Старокостянтинові: що цікавого 18:51 Погода на вихідні: чи чекати потепління на Хмельниччині 18:14 Тарифи на світло зростуть вже 1 червня: скільки може коштувати кіловат 17:40 Щорічно у другу суботу травня відзначається Всесвітній день боротьби з гіпертонією (новини компаній) 17:33 На Хмельниччині ув’язнили військового в запасі за ухилення від мобілізації 17:02 Чи готові хмельничанки пройти військову підготовку: опитування play_circle_filled 16:32 Графік аварійних відключень: як дізнатися коли не буде світла 15:52 Зайві витрати на 5 мільйонів у будівництві ліцею зафіксували аудитори на Хмельничині 15:12 У 18 років пішов воювати. Попрощалися з хмельничанином-азовцем Павлом Фостиком play_circle_filled photo_camera
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up