Вуличний конфлікт хмельничанок закінчився колотими ранами та викликом поліції: постраждалих троє

Вуличний конфлікт хмельничанок закінчився колотими ранами та викликом поліції: постраждалих троє
  • Усе сталося вночі на вулиці Перемоги в обласному центрі.
  • Постраждалим 17, 23 та 24 роки.
  • 46-річну жінку, яка за словами дівчат, напала на них, знайшли вдома в стані алкогольного сп'яніння.

 

Близько 1-ї години ночі 26 квітня на лінію 102 надійшло повідомлення, що на вулиці Перемоги три місцеві жительки 17, 23 та 24 років отримали тілесні ушкодження. 

Прибувши на місце патрульні виявили у громадянок колоті рани стегон, рук та спини. За словами потерпілих, ушкоджень їм завдала 46-річна хмельничанка, з якою у них стався конфлікт.

  • "Встановивши дані та адресу проживання ймовірної правопорушниці, патрульні одразу направились туди. Двері квартири відчинила 46-річна хмельничанка, яка перебувала з ознаками алкогольного сп'яніння", - повідомили в Управлінні патрульної поліції.

Жінку затримали та передали слідчо-оперативній групі, яка наразі з'ясовує усі обставини, того що сталося.

Відео дня

Читайте також: На вулицях Хмельницького спіймали 4 молодиків з наркотиками (ФОТО)
 

 

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (10)
  • Олександр Прокопишин

    шушари різної повно і всі на лавках або за будинками як не закладки шукають то драпчик тягнуть , навіть від училища 25 з гуртожитку злазяться ,звісно під своїм домом мати гнути і бухати не будеш а то папа реміньчиком спережить по плечам
  • Kostya Shalaida

    Війна за територію 😂
  • Майя Ковталюк

    Чому дівчатка 17 років ходять по місту о 1 годині ночі?

    Майя Ковталюк reply Майя Ковталюк

    Тарас Миколайович та ні....)) не заборонено))

    Тарас Миколайович reply Майя Ковталюк

    Майя Ковталюк Чому ні? Це заборонено?
  • Елена Тянькина

    Та да весело
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
14:11 Аудитори знайшли корупційні порушення в Кам’янець-Подільській фортеці 13:38 Пожежа на Грушевського: з багатоповерхівки рятували людей і кота photo_camera 13:02 Хмельницькі підприємці отримали по 250 тисяч гривень мікрогрантів photo_camera 12:43 У Лезневому обкрадали будинки. Підозрюваного затримали Від читача 18:28 Актуально про серцево-судинні захворювання | завідувач ВІКІР №1 КНП "ХОССЦ" Юлія САВІЦЬКА (відео) 12:14 Валюти помітно здорожчали. Курси в обмінниках та банках Хмельницького (ІНФОГРАФІКА) 11:33 148 жінок з Хмельницької громади мають звання «Мати-героїня» photo_camera 10:46 У ДТП біля Славути травмувався велосипедист 10:24 На Хмельниччині можливі погодинні відключення світла 09:13 На Хмельниччині перевірятимуть автівки, речі та службові приміщення 20:31 «Такі діти народжуються раз в століття», – мати про загиблого 28-річного Богдана Власюка photo_camera 19:03 Взуття за 10 гривень, посуд – за 100. Репортаж із «барахолки» біля Кам’янецького переїзду photo_camera 18:22 ВСІМ Бізнес-ліга 2024: кращі голи тижня (ВІДЕО) play_circle_filled 17:43 Двох братів підозрюють в організації схем кібершахрайства: виманили 4 мільйони, — прокуратура 17:20 Розбита голова та пошкоджене майно: деталі конфлікту між УПЦ та ПЦУ в Красилові play_circle_filled 15:41 Хмельницькі правоохоронці викрили схему незаконного переправлення чоловіків за кордон photo_camera
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up