"Я вибираю зброю: ринг, бокс". Усик відповів борцю з Шепетівки, який викликав його на поєдинок

"Я вибираю зброю: ринг, бокс". Усик відповів борцю з Шепетівки, який викликав його на поєдинок
Фото ілюстративне
  • Олександр Усик готовий провести бій з борцем Богданом Грицаєм, але лише за правилами боксу. 

Боксер Олександр Усик відповів борцю Богдану Грицаю, який викликав його на бій без правил Відповідне звернення Усик зробив під час прямого ефіру в Instagram, пише ТСН.

  • "Дуже багато експертів з'явилося, які хочуть мене в чомусь провчити і приймають виклики. Стосовно виклику. Всі ті, хто хочуть викликати мене на бій, а вас дуже велика кількість — я не можу всім відповідати і з усіма боксувати. Але з’явився ще один хлопець, потрібно віддати належне. Він наважився і записав відео, респект... Якщо ви хочете себе проявити, якщо ви побачили в моїх роликах якийсь виклик — я, як джентльмен, який сповідує правила, — ласкаво прошу в ринг", - сказав він.

Олександр додав, що згідний на поєдинок лише за правилами.

"Бої без правил — це не моя стихія, хоча в ній теж можна спробувати, але я живу за правилами. І я не поділяю народ, зараз же йде поділ. Хтось буде вболівати за одного, хтось буде вболівати за іншого — і це йде поділ всередині... Так що друзі, якщо хто хоче в ринг — ласкаво просимо. Але тільки ви повинні пройти медобстеження, що лікар дає вам дозвіл. І в цьому разі ми будемо ретельно вибирати, з ким боксувати, а з ким ні. Якщо ви хочете — ставайте в чергу. Друже мій, хоча ні, ти ніякий мені не друг. Звичайний громадянин. Хочеш бій — ти кинув мені виклик і кинув в мене рукавичку. Я вибираю зброю: ринг, бокс. Мені не потрібні бої без правил, я живу за правилами", - сказав Усик. 

Відео дня
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Не разделяйте народ Украины

Публикация от Usyk Aleksandr (@usykaa) 11 Май 2020 в 5:20 PDT

 

Нагадаємо, напередодні боєць з Шепетівки Богдан Грицай кинув виклик боксеру Олександру Усику. Зробив це Богдан за допомогою відеозвернення, яке розмістив на своєму каналі в YouTube. Причиною такого вчинку, за словами Богдана, став нещодавній пост Усика в Instagram, де він у відео відправляє в нокаут "диванного експерта", який його критикує.

 Слідкуйте за новинами Хмельницького у Facebook, Telegram, Instagram, Viber та YouTube.

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (4)
  • Олекса Шумейко

    Бій повинен бути без правил. Це ватне чмо з відбитими мозгами, яке  все життя тільки махав кулакамий, бив морди і погрожував звичайним людям. Тому бій без правил семе те.  Тримаємо кулаки за Богдана.

    леонид наседкин reply Олекса Шумейко

    Значит ты такой же дурачёк как тот Богдан.  Он для себя сделал рекламу.Для Усика такие пустое место.
  • ttt432

    делаем ставки....
  • Анонім

    Клоунада продовжується. Тільки так можна трактувати цей можливий бій. Нехай наш візьме лома на поєдинок.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
14:11 На Хмельниччині завершили сівбу цукрового буряка: скільки посіяли 13:22 На Хмельниччині рятувальники дістали кота із колодязя (ВІДЕО) 12:29 У Хмельницькому відбудеться забіг на підтримку «Сталевого кордону» 11:37 Працівники колонії на Хмельниччині знайшли «сюрприз» в помідорах Від читача 11:45 Підприємствам теплопостачання продовжили режим ПСО 10:46 Розстріл поліцейських у сусідній Вінничині: поліція шукає нападників 09:58 На Хмельниччині за добу сталось три пожежі: що горіло 09:13 На Хмельниччині з 2022 року затримали 86 нелегалів з росії: що з ними зробили 21:02 На Хмельниччині запрацював регіональний офіс “Зроблено в Україні”: мета проєкту 20:26 Команда хмельницьких архітекторів перемогла у конкурсі на меморіал Героїв у Львові (ФОТО) 19:23 У Хмельницькому будинок культури незаконно перебував у приватній власності, – прокуратура 18:37 На Хмельниччині засудили 18-річну дівчину, яка займалася шахрайством в інтернеті 18:06 На Хмельниччині будують 4 індустріальні парки: для чого це потрібно 17:33 У Хмельницькому попрощалися із захисником Олександром Перцем 17:01 Заморозки та вітер: прогноз погоди на вихідні на Хмельниччині 16:34 Хмельничанка Дар’я створює для загиблих вічні букети. Найбільший зробила для полеглого чоловіка photo_camera 16:02 На Хмельниччині ексдиректор відшкодує 330 тисяч за незаконне звільнення працівників
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up