Якою може бути Хмельниччина: презентували дві моделі поділу області

Якою може бути Хмельниччина: презентували дві моделі поділу області
  • У Мінрегіоні  відбувся круглий стіл щодо обговорення проєктів субрегіонального поділу областей.
  • Як пропонують поділити Хмельниччину?

Напередодні у Києві презентували черговий варіант адміністративно-територіального устрою субрегіонального рівня областей. Концепція напрацьована за результатами експертних обговорень на круглих столах, що відбулися у кожній області. Пропозиції про поділ розроблялися в межах проєкту "Реформування субрегіонального рівня адміністративно-територіального устрою України: можливі та оптимальні варіанти". Про це інформують на сайті "Децентралізація".

Під час круглого столу представили проєкти об’єднання районів областей у субтериторіальні одиниці.

На Хмельниччині пропонується створити такі укрупненні райони: 

Відео дня

Варіант №1

Варіант №2

Як зазначається, фінальне обговорення проєктів пройде за круглим столом у парламенті. Орієнтовно це буде у квітні.

Реформа місцевого самоврядування та територіальної організації влади базується на однойменній Концепції. У планах держави завершити реформу у 2020 році, провівши чергові місцеві вибори на новій територіальній основі місцевого самоврядування. 

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (22)
  • Олександр Головатюк

    А депутатів  теж коцтнуть??
  • Таня Хомич

    Ніякий,залишити все як є
  • Коля Швора

    Ця схема=МММ! І потім ми усі біжимо змінювати усі документи від свідоцтва про народження до паспорта на кота чи пса за свої власні кошти бо ті усі вже не дійсні бо такого району чи т.д. вже не їснує! І ми усі не маючи часу на це все шукаємо в ОЛХ місцевих рішал щоб це все розрулили за гонорари. А ті хто не захотіли цього робити запустивши усе на самотьок то через певний час лишуться без своїх земель, квартир, будинків і навіть можливо і кота бо твої документи якимись чином зникли самі по собі чи згорів архів як в нас це нажаль завжди буває. Тому я називаю це пірамідою яка принесе з кожного прибуток тому розуму який це все придумав!!!
  • Bohdan Prodanchuk

    Городок? Може краще Дунаївці чи Ярмолинці-хоть при трасі Н-03.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
13:23 У Кам‘янці-Подільському автівка збила пенсіонерку на парковці 12:44 Судили 19-річного жителя Полтавщини, який приїхав до Хмельницького розкладати «закладки» 11:48 На будівництві в Дубовому обірвалася люлька з працівниками: продовження історії photo_camera 10:39 У Кам’янці відкрили туристичний сезон-2024: програма Від читача 11:02 Переваги працевлаштування осіб з інвалідністю для роботодавців 10:01 На Хмельниччині затримали водія, який перевозив тисячу пачок контрафактних сигарет 09:02 Сьогодні, 26 квітня – річниця аварії на Чорнобильській АЕС 21:17 Суд конфіскував у росіянки успадковану землю на Хмельниччині 20:45 На Хмельниччині попрощались з шістьма захисниками: імена 20:01 На Хмельниччині суд повернув водосховище громаді з приватних рук 19:15 У Хмельницькій міськраді провели чергове засідання виконкому: основні рішення 18:22 На Хмельниччині повторно виставили на аукціон Нігинський кар’єр 17:36 На Хмельниччині двоє браконьєрів наловили риби на кримінал 16:49 Двоє мешканців Хмельниччини постануть перед судом за жорстоке вбивство 15:59 Жителька Хмельниччини, яка відзначила 100-річчя, розповіла про секрет довголіття 15:15 На Хмельниччині суд оштрафував члена ВЛК за хабарництво 14:38 У Хмельницькому попрощались із 31-річним військовим Романом Бочковським photo_camera
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up