Яскравий флешмоб: як хмельницькі студенти "підзарядили" Землю (ФОТО)

Яскравий флешмоб: як хмельницькі студенти "підзарядили" Землю (ФОТО)
Фото з офіційної сторінки Молодіжної Громадської Ради у Фейсбук
  • 30 березня пройшла Всесвітня акція "Година Землі". Хмельничани також приєдналися до неї.
  •  Біля кінотеатру імені Шевченка зібралося понад 300 студентів та учнів та влаштували цікавий флешмоб.

У суботу, 30 березня, у рамках Всесвітньої акції Година Землі у Хмельницькому влаштували унікальний флешмоб. На майданчику біля кінотеатру імені Шевченка студенти та учні "підзарядили Землю". Цікаво, що їм для цього знадобилися, лише телефони та ліхтарики. 

Учасники утворили коло, яке символізувало планету. Після чого, вони "намалювали" значок конект-сигналу "Wi-Fi". 

"Концепція флешмобу полягала у відтворенні земної кулі та конект-символу "Wi-Fi". До флешмобу долучилось понад 300 учасників", - розповіли організатори.

Відео дня

 

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
13:46 Рекрутинговий пункт ЗСУ на Хмельниччині: що це таке і як працює 13:16 Алкоголю в 15 разів більше норми: на Шепетівщині водія притягнули до відповідальності 12:31 Шахрайство на криптовалюті: історія хмельничанки, яка хотіла навчитися заробляти 12:07 Коли у школах Хмельницького розпочнуться літні канікули Від читача 11:46 Фахівці КНП "ХОССЦ" взяли участь у ХХІ Київському курсі з коронарних реваскуляризацій 11:58 Валюти дорожчають. Курси в обмінниках та банках Хмельницького (ІНФОГРАФІКА) 11:32 На Хмельниччині п’яний чоловік стріляв у патрульних photo_camera 10:32 Середня пенсія на Хмельниччині – 4 870 гривень, – ПФУ 09:40 П’яний водій на смерть збив хмельничанина і тікав з місця події 09:21 На Львівському шосе 25 квітня не буде води 19:24 У Хмельницькому 30-річний чоловік побив двох школярів 18:27 Військових запрошують на «бакототерапію»: що це за проєкт photo_camera 17:34 У Хмельницькому можна обмінятися кімнатними рослинами. Як це працює? 16:25 Експосадовицю обласної служби у справах дітей судили за вимагання хабаря 15:44 Поліграф для хмельницьких чиновників. Скільки посадовців пройшли перевірку? 15:08 Скорочення вишів на Хмельниччині. Скільки є зараз та яких може не стати 14:48 Був зниклим безвісти з минулого літа. «На щиті» повертається військовий Андрій Ковалевський
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up