За добу на Хмельниччині згоріло понад 48 гектарів сухої трави

За добу на Хмельниччині згоріло понад 48 гектарів сухої трави
Фото: dtp_khm
  • На Хмельниччині триває справжній димовий сезон. Майже кожного дня рятівники гасять пожежі, що виникають через спалювання сухої трави. 

Хмельничани плюють на заборони та спалюють суху траву. При цьому вони нехтують власною безпекою. За минуло добу, 2 квітня, рятувальники кілька раз виїздили на гасіння пожеж в екосистемах. Про це йдеться у повідомленні ГУ ДСНС області.

  • У Віньковецькому районі внаслідок підпалу  вигоріло 270 квадратних метрів землі. У Полонському районі пожежникам довелося гасити пожежу площею 45 гектарів. У Шепетівці  згоріло 1, 5 гектара сухої трави. Менші пожежі зафіксували у Хмельницькому, Красилівському, Славутському та Деражнянському районі.

Окрім того, вчора, 2 квітня, густий дим можна було побачити на околиці Хмельницького. По обіді сталася пожежа сухої трави на вулиці Шептицького. Вогонь знищив 3 гектари сухої трави. Причина пожежі та збитки — встановлюються.

Відео дня
Пожежа у Дубовому dtp_khm

 

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
12:07 Коли у школах Хмельницького розпочнуться літні канікули 11:58 Валюти дорожчають. Курси в обмінниках та банках Хмельницького (ІНФОГРАФІКА) 11:32 На Хмельниччині п’яний чоловік стріляв у патрульних photo_camera 10:32 Середня пенсія на Хмельниччині – 4 870 гривень, – ПФУ Від читача 11:46 Фахівці КНП "ХОССЦ" взяли участь у ХХІ Київському курсі з коронарних реваскуляризацій 09:40 П’яний водій на смерть збив хмельничанина і тікав з місця події 09:21 На Львівському шосе 25 квітня не буде води 19:24 У Хмельницькому 30-річний чоловік побив двох школярів 18:27 Військових запрошують на «бакототерапію»: що це за проєкт photo_camera 17:34 У Хмельницькому можна обмінятися кімнатними рослинами. Як це працює? 16:25 Експосадовицю обласної служби у справах дітей судили за вимагання хабаря 15:44 Поліграф для хмельницьких чиновників. Скільки посадовців пройшли перевірку? 15:08 Скорочення вишів на Хмельниччині. Скільки є зараз та яких може не стати 14:48 Був зниклим безвісти з минулого літа. «На щиті» повертається військовий Андрій Ковалевський 14:06 Зростає захворюваність на кашлюк: що потрібно знати хмельничанам 13:49 Народні депутати з Хмельниччини мають 168 помічників. У Гереги найбільше 13:07 Смертельна ДТП у Хмельницькому районі: 36-річний водій в'їхав у дерево і загинув 12:47 Пішла на дачу і не повернулась. У Хмельницькому шукають 70-річну жінку photo_camera
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up