Зимова виставка-ярмарок у Хмельницькому. Розказуємо про товари і ціни

Зимова виставка-ярмарок  у Хмельницькому. Розказуємо про товари і ціни
  • З 23 по 26 січня в хмельницькій торгово-промисловій палаті працює виставка-ярмарок.
  • Сюди з’їхалися продавці з різних областей України.
  • Можна купити і ексклюзивні товари, і товари по акційним цінам.

На чотири дні у Хмельницький приїхали виробники і продавці з різних регіонів: Івано-Франківська, Тернополя, Луцька, Вінниці, Черкас, Кременчука, Хмельницького та області.  На продаж виставили найрізноманітніші товари, такі як: одяг, взуття, срібні прикраси, рушники, скатертини, медова продукція, бакалійні товари. Журналісти vsim.ua познайомилися з продавцями, а також дізналися що продають і за скільки.

Віра Пробитюк приїжджає до Хмельницького зі Старокостянтинова на виставку -ярмарок вже більш 12 років. Жінка зізнається, що разом із чоловіком ведуть медовий бізнес, оскільки мають свою пасіку. 

Відео дня

- Продаємо 6 сортів меду, пилок, прополіс, настоянки, маточне молочко, стільники, вощину, підмор та віск. Нас тут вже люди знають, маємо своїх постійних клієнтів. Коли, буває, не приїжджаємо, вони дзвонять, питають, коли будемо. Ми клієнтів і радуємо, і приймаємо претензії. Вони нас можуть знайти тут завжди, розповіла Віра Пробитюк.

Мед 45 – 50 гривень, в залежності від того прийшов покупець з баночкою чи без неї. 

Стільники – 15 гривень 100 г

Ніна Вельська з Хмельницького на виставці презентує давній дикий злак – пращур сучасної пшениці, який має назву полба (спельта). Разом з чоловіком вони вирощують полбу без гербіцидів і пестицидів на своїй екологічно чистій землі в селі Баламутівка вже 3 рік. Вона продає і зерно для пророщування, і крупу, і манку, хліб, булочки. Жінка розповіла, що полба дуже багата на вітаміни та амінокислоти і в змозі відновлювати і омолоджувати клітини.

- Ще вона без глютену, це для тих людей, яким не можна їсти пшеничних виробів, а також для тих, в кого діабет. З цієї муки можна пекти випічку, варити вареники. В спельті є 8 амінокислот. Це продукт здоров’я і довголіття. Вона росла в нас ще в минулому столітті, потім масово її почали забирати з полів після революції через низьку врожайність (20 – 25 центнерів з гектара) і вимолотити її важко. Раніше вимолочували вручну. А ми самі обробляємо, молотимо. Зараз вже є додаткові станки.

Буханка полбового хліба без дріжджів на заквасці коштує 40 гривень

Булочки, 7 гривень/1 штучка 

Насіння, 16 гривень/1 кг  (висівати треба осінню, це озима культура) 

Крупа 25 гривень, манка 33 гривні, борошно 36 гривень , висівки 20 гривень 

Лікар-апітерапевт Юрій Момот завітав у  торгово-промислову палату з Волині. Розповідає, що сам робить ліки для людей на основі бджолиної продукції під торговою маркою «Бджолиний рай». Тут є і мазі восково-прополісні, і різні настоянки, і прополісна вода, полково-медова суміш, бальзами, прополісне масло, питний мед, компреси для суглобів, протипухлинний засіб, настоянка бобрової струї, цілющі збори трав та ще багато іншого

- Ця вся продукція, що ви бачите – здоров’я для людини. Це те, що людина шукає все життя і не може знайти, це бджола принесла. Живе повинно лікуватися живим, - поділився Юрій Момот.

Бальзам, що лікує серцево-судинні захворювання, імунітет і нервові захворювання; бальзам на горіхах лікує кишково-шлунковий тракт, 65 гривень

Вітамінна бомба (горішки, сухофрукти з медом), для всіх, в кого ослаблений організм, 130 гривень.

Максим Бондаренко з Кременчука взнав про хмельницьку виставку-ярмарок через «сарафанне радіо» і навідується до нашого міста у торгово-промислову палату вже другий рік. Його товар – натуральне шкіряне і замшеве взуття українського виробника.  

- Взуття з Дніпропетровська, Запоріжжя та Харкова, фабрика «Viko». Висока якість, ми ними торгуємо, напевно, вже років 15 – 20. Ціни коливаються від 945 гривень до 2400 гривень, - розповів Максим Бондаренко.

Рожеві замшеві чоботи, 1550 гривень  

Сірі чоботи із шкіри та замшу, 1200 гривень  

Коричневі замшеві черевики, 1250 гривень  

Чорні шкіряні чоловічі чоботи, 1300 гривень  

Чорні шкіряні чоловічі чоботи, 1400 гривень 

Іванна Гасай з Тернополя продає всяку всячину: від срібла до рушників та скатертин. 

- Я приїжджаю майже завжди вже п’ять років. Коли люди приходять щось купляти і торгуються, я можу поторгуватися і уступити на цукор до кави, - усміхнувшись розповідає Іванна Гасай.

Діснеївський дитячий срібний набір (виделка, ножик, ложка), складається зі срібла та харчової пластмаси, 990 гривень.  

Вербочка для молитви (католицька), упакована в срібний футляр-оберіг, італійська робота зі срібла, 850 гривень.  

Бавовняна скатертина, виробник Тернопіль, 75 гривень 

Людмила Муренець – продавчиня з Черкас торгує товарами з Оренбурга. Жінка розповідає, що продає і фабричні вироби і вироби ручної роботи з козячого пуху.  

- Павутинки коштують від 300 до 1500 гривень. Шарфики теж від 300 гривень і вище. Шалі від 1500 гривень і вище, - розповіла продавчиня.

Шаль ручна робота, розмір: 120 х120 см,  2800 гривень  

Рукавички з козячої шерсті, 200 гривень  

Носочки з козячої шерсті, 140 – 155 гривень (фабричні)   

Приватний підприємець-продавчиня Надія з Вінниці, приїжджає на виставку-ярмарок у Хмельницький з 1996 року. Торгує пуховиками. Гарна нагода вкінці сезону купити верхній одяг, оскільки ціни знижено.

- Практично кінець сезону, лишається мало розмірів, ціни ми навіть скидаємо на 25 – 30 %. Діапазон цін від 1650 до 3800 гривень. Буває навіть так, рідко, але буває, що ми дешевше закупки продаємо. Зараз в людей немає грошей. Торгівля впала в 3 – 4 рази.

Рожевий пуховик, 3200 гривень  

Молочне пухове пальто, 1950 гривень, сірий короткий пуховик з шарфиком, 2500 гривень

Ще в торгово-промисловій палаті ми знайшли ексклюзивний товар – листя стевії. Це лікарська рослина, яка не тільки лікує, а й є природнім замінником цукру. І солодша вона від цукру в 360 разів. Кілограм такої рослини заміняє мішок цукру. Стевію можна вживати діабетикам. Основна функція такої трави – регулювати обмін речовин.

Листя стевії 50 г, 70 гривень  

Шуби також представлені на ярмарку. Ціна питання - від 400 доларів і вище, залежить від якості хутра. Натуральний мутон, норка, стрижка овечки, барана, також є й штучні шуби – 400 доларів.

Шуби з мутона – особливий вид обробки, 700 доларів  

Норкові шуби «Black Glama», ціна договірна 

Шапки з пряжі поло – 25% шерсті, решта добавки,  200 гривень 

Шапки з блиском – 400 гривень  

Носки з натуральної шерсті, 90 гривень

Теплі носки з оленями, 120 гривень 

Чуні з натуральної шерсті, 200 гривень  

Піжама з 100%-го хлопку, виробник Тернопіль, 275 гривень  

 

 

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (3)
  • Fiona Fiona

    а я периодически там покупаю мед
  • Антон

    Мы с женой в таких местах вещи не покупаем, особенно детям. У нас двое девочек  и привыкли все покупать им в оном - проверенном магазине, где можно купить как новые, так и б/у вещи! Так что берем им товары здесь https://shafa.ua/ и не жалеем!

Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
19:24 У Хмельницькому 30-річний чоловік побив двох школярів 18:27 Військових запрошують на «бакототерапію»: що це за проєкт photo_camera 17:34 У Хмельницькому можна обмінятися кімнатними рослинами. Як це працює? 16:25 Експосадовицю обласної служби у справах дітей судили за вимагання хабаря Від читача 16:19 Хмельницький драмтеатр у лонглісті Всеукраїнського Фестивалю-Премії «ГРА» 15:44 Поліграф для хмельницьких чиновників. Скільки посадовців пройшли перевірку? 15:08 Скорочення вишів на Хмельниччині. Скільки є зараз та яких може не стати 14:48 Був зниклим безвісти з минулого літа. «На щиті» повертається військовий Андрій Ковалевський 14:06 Зростає захворюваність на кашлюк: що потрібно знати хмельничанам 13:49 Народні депутати з Хмельниччини мають 168 помічників. У Гереги найбільше 13:07 Смертельна ДТП у Хмельницькому районі: 36-річний водій в'їхав у дерево і загинув 12:47 Пішла на дачу і не повернулась. У Хмельницькому шукають 70-річну жінку photo_camera 11:53 У Нетішині розмістять модульне містечко для працівників Запорізької АЕС photo_camera 11:12 У Лезневому зупинили водія під наркотиками photo_camera 10:04 5 років тюрми дали хмельничанину, який обкрадав підвали й підсобки багатоповерхівок 09:25 24 квітня на трьох вулицях і провулку в Хмельницькому не буде води
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up