Звання заслужених та державні відзнаки отримали шестеро хмельничан

Звання заслужених та державні відзнаки отримали шестеро хмельничан
pon.org.ua
  • Відповідне розпорядження підписав президент 22 січня.
  • Нагороди призначили за вагомі трудові досягнення з нагоди Дня Соборності України.

 

З нагоди Дня Соборності України президент надав почесні звання та призначив нагороди шістьом мешканцям Хмельниччини.  Відповідний указ опублікували на сайті глави держави. 

Згідно з ним, звання і нагороди отримали: "за внесок у державне будівництво, зміцнення національної безпеки, соціально-економічний, науково-технічний, культурно-освітній розвиток Української держави, вагомі трудові досягнення".

Кого нагородили?

Відео дня

- Орден "За заслуги" ІІ ступеня отримав народний депутат України від Хмельниччини Сергій Мельник.

- Почесне звання "заслужений артист України" отримав соліст балету академічного ансамблю пісні і танцю "Козаки Поділля" Хмельницької обласної філармонії - Сергій Качуринця.

- "Заслужений вчитель України" - звання присвоїли учительці Шепетівського навчально-виховного комплексу ЗОШ I–III ступенів - Надії Гудковій.

- звання "Заслужений лікар України" отримала Теофілія Гречко - завідувачка відділення Хмельницької міської лікарні

- "Заслуженим лісівником України" став Петро Пешко - начальник Хмельницького обласного управління лісового та мисливського господарства.

- "Заслужений працівник культури України" - звання отримала Наталія Фаліон, керівник народного аматорського театру пісні П’ятничанського сільського Будинку культури Гуківської сільської ради Чемеровецького району.

 

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
21:17 Суд конфіскував у росіянки успадковану землю на Хмельниччині 20:45 На Хмельниччині попрощались з шістьма захисниками: імена 20:01 На Хмельниччині суд повернув водосховище громаді з приватних рук 19:15 У Хмельницькій міськраді провели чергове засідання виконкому: основні рішення Від читача 17:01 ЯКЩО ТИ НЕ МОЖЕШ ДОНАТИТИ СВОЇМИ СИЛАМИ АБО ФІНАНСАМИ, ТО МИ МОЖЕШ ДОНАТИТИ СВІЙ ЧАС! 18:22 На Хмельниччині повторно виставили на аукціон Нігинський кар’єр 17:36 На Хмельниччині двоє браконьєрів наловили риби на кримінал 16:49 Двоє мешканців Хмельниччини постануть перед судом за жорстоке вбивство 15:59 Жителька Хмельниччини, яка відзначила 100-річчя, розповіла про секрет довголіття 15:15 На Хмельниччині суд оштрафував члена ВЛК за хабарництво 14:38 У Хмельницькому попрощались із 31-річним військовим Романом Бочковським photo_camera 14:14 На Кам'янеччині затримали чоловіка, який встромив ножа у груди свого сина 13:46 Рекрутинговий пункт ЗСУ на Хмельниччині: що це таке і як працює 13:16 Алкоголю в 15 разів більше норми: на Шепетівщині водія притягнули до відповідальності 12:31 Шахрайство на криптовалюті: історія хмельничанки, яка хотіла навчитися заробляти 12:07 Коли у школах Хмельницького розпочнуться літні канікули 11:58 Валюти дорожчають. Курси в обмінниках та банках Хмельницького (ІНФОГРАФІКА) 11:32 На Хмельниччині п’яний чоловік стріляв у патрульних photo_camera 10:32 Середня пенсія на Хмельниччині – 4 870 гривень, – ПФУ 09:40 П’яний водій на смерть збив хмельничанина і тікав з місця події
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up