"Бабине літо" у жовтні: синоптик розповів, як довго триватиме потепління в Україні

"Бабине літо" у жовтні: синоптик розповів, як довго триватиме потепління в Україні
ua.news
  • На початку жовтня погода налякала українців морозними ночами і навіть першими снігопадами в Карпатах.
  • Та вже з 10 жовтня до нас повернулося осіннє тепло і справжнє "бабине літо".
  • Чи довго ще вдасться насолоджуватися такою чудовою погодою та коли очікувати чергового похолодання?

 

Попри те, що на календарі середина осені, ось уже кілька днів поспіль українців радує справжнє "бабине літо". Синоптики переконують, що таке потепління триватиме довго. Про це повідомив начальник Національного гідрометеорологічного центру України Микола Кульбіда, пише "Обозреватель".

  • "Потепління буде продовжуватися і буде тривалим, і його можна назвати бабиним літом. У цей період максимальні денні температури можуть досягати 20 градусів, а на півдні навіть 25 градусів", - зазначив він.

Як уточнив Кульбіда, похолодання нам слід очікувати ближче до листопада. За його словами, хвиля холодного повітря з північного заходу Європи прийде в Україну 22-24 жовтня. Саме тоді стовпчики термометрів вдень опустяться до 8-10 градусів вище нуля.

Зазначимо, що за даними Українського гідрометцентру, у Хмельницькому найближчими днями буде до +22 градусів вдень. Дощів синоптики хмельничанам не обіцяють.

Відео дня

 

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
14:45 Скандал навколо лікарні в Старокостянтинові: вимагають звільнити директорку 13:59 За вбивство власного чоловіка жителька Хмельниччини отримала вирок 13:23 У Кам‘янці-Подільському автівка збила пенсіонерку на парковці 12:44 Судили 19-річного жителя Полтавщини, який приїхав до Хмельницького розкладати «закладки» Від читача 11:02 Переваги працевлаштування осіб з інвалідністю для роботодавців 11:48 На будівництві в Дубовому обірвалася люлька з працівниками: продовження історії photo_camera 10:39 У Кам’янці відкрили туристичний сезон-2024: програма 10:01 На Хмельниччині затримали водія, який перевозив тисячу пачок контрафактних сигарет 09:02 Сьогодні, 26 квітня – річниця аварії на Чорнобильській АЕС 21:17 Суд конфіскував у росіянки успадковану землю на Хмельниччині 20:45 На Хмельниччині попрощались з шістьма захисниками: імена 20:01 На Хмельниччині суд повернув водосховище громаді з приватних рук 19:15 У Хмельницькій міськраді провели чергове засідання виконкому: основні рішення 18:22 На Хмельниччині повторно виставили на аукціон Нігинський кар’єр 17:36 На Хмельниччині двоє браконьєрів наловили риби на кримінал 16:49 Двоє мешканців Хмельниччини постануть перед судом за жорстоке вбивство 15:59 Жителька Хмельниччини, яка відзначила 100-річчя, розповіла про секрет довголіття 15:15 На Хмельниччині суд оштрафував члена ВЛК за хабарництво
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up