Без дощу та до +20 градусів. Хмельничанам обіцяють тиждень "синоптичного меду"

Без дощу та до +20 градусів. Хмельничанам обіцяють тиждень "синоптичного меду"
  • Наступного тижня українців радуватиме сонячна та по-осінньому тепла погода.
  • Синоптики обіцяють потепління до +20 градусів та відсутність опадів.
  • Детальніше про погоду у Хмельницькому читайте далі. 

За прогнозом синоптика Наталки Діденко, у понеділок середня температура повітря в більшості областей буде від +15 до +22 градусів. Як вона зазначає, тепле повітря втримається і найближчі кілька днів. Дощі ймовірні лише у західних областях та в окремих районах Півночі. А загалом переважатиме суха, часто сонячна погода.

"Циклон поблизу півночі Франції робитиме шкоду на південному заході Європи. У Франції, Іспанії - холодяка, 0+7 градусів, у Швеції, Норвегії - до 10 градусів морозу... А в нас - синоптичний мед", - написала Діденко.

Відео дня

 

У понеділок, 29 жовтня, опадів не обіцяють. Повітря прогріється до +19. Увесь день буде сонячно.

У вівторок, 30 жовтня, ранкові хмари затримаються до вечора. Хмельничанам обіцяють до +20°. Вітер - до 10 метрів за секунду.  

У середу, 31 жовтня, у Хмельницькому очікується до +20°. Буде хмарно. Вітер до 10 метрів за секунду. 

У четвер, 1 листопада, у Хмельницькому синоптики прогнозують  до +16°. Хмарна погода буде триматися до самого вечора. Дощу не обіцяють. 

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
13:23 У Кам‘янці-Подільському автівка збила пенсіонерку на парковці 12:44 Судили 19-річного жителя Полтавщини, який приїхав до Хмельницького розкладати «закладки» 11:48 На будівництві в Дубовому обірвалася люлька з працівниками: продовження історії photo_camera 10:39 У Кам’янці відкрили туристичний сезон-2024: програма Від читача 11:02 Переваги працевлаштування осіб з інвалідністю для роботодавців 10:01 На Хмельниччині затримали водія, який перевозив тисячу пачок контрафактних сигарет 09:02 Сьогодні, 26 квітня – річниця аварії на Чорнобильській АЕС 21:17 Суд конфіскував у росіянки успадковану землю на Хмельниччині 20:45 На Хмельниччині попрощались з шістьма захисниками: імена 20:01 На Хмельниччині суд повернув водосховище громаді з приватних рук 19:15 У Хмельницькій міськраді провели чергове засідання виконкому: основні рішення 18:22 На Хмельниччині повторно виставили на аукціон Нігинський кар’єр 17:36 На Хмельниччині двоє браконьєрів наловили риби на кримінал 16:49 Двоє мешканців Хмельниччини постануть перед судом за жорстоке вбивство 15:59 Жителька Хмельниччини, яка відзначила 100-річчя, розповіла про секрет довголіття 15:15 На Хмельниччині суд оштрафував члена ВЛК за хабарництво 14:38 У Хмельницькому попрощались із 31-річним військовим Романом Бочковським photo_camera 14:14 На Кам'янеччині затримали чоловіка, який встромив ножа у груди свого сина
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up