До України наближається похолодання з дощами: прогноз погоди

До України наближається похолодання з дощами: прогноз погоди
Фото ілюстративне
  • Погода стрімко зміниться уже найближчими днями.

За прогнозом синоптика Наталки Діденко, завтра в Україні збережеться суха та тепла погода. 

"29-го жовтня з півдня, з районів Чорного моря, скручується для стрибка циклон і вже завтра окремі дощі ймовірні у південній частині України, у Центрі, на південному сході, в Приазов'ї, та ввечері в західних областях. На решті території поки - без істотних опадів.

Температура повітря в четвер очікується +13+19 градусів. Кінець тижня - п'ятниця, субота, неділя - принесе в Україну похолодання та більше дощів", - написала вона.

Відео дня

Якою буде погода у Хмельницькому

  • "Весь день у Хмельницькому буде хмарним. Вночі йтиме дрібний дощ, який посилиться вранці, але до середини дня він повинен припинитися", - зазначає Sinoptik.ua.

Слід зауважити, що за період метеоспостережень у Хмельницькому були зафіксовані такі температурні рекорди цього дня:

  • Максимальна температура: 16.1° (1965 року)
  • Мінімальна температура: -7.8° (1997 року)

Читайте також: Синоптики попередили про туман на Хмельниччині 

За даними Укргідрометцентру, в Хмельницькому завтра прогнозують від +7 до +14 градусів.

Як повідомляє сайт Gismeteo, завтра у Хмельницькому температура повітря становитиме від +8 до +15 градусів. Дощитиме.

Народний прогноз погоди  

29 жовтня відзначається день пам'яті святого Лонгина сотника. Наші пращури у цей день звертали увагу на іній: якщо він довго не землі протримається, то найближчим часом настане суха і сонячна погода і буде потепління.

Читайте також: Дощі та заморозки: народний синоптик дав українцям прогноз на листопад   

 

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
10:22 Смертельна ДТП у Старокостянтинові: водій врізався у дерево 09:05 Негода на Хмельниччині: водіїв просять утриматись від далеких поїздок 20:16 До 10 років ув’язнення загрожує кам’янчанину за п’яне ДТП 19:31 У Хмельницькому попрощалися з Романом Синіцьким та Максимом Лобановським Від читача 13:02 Медична рада за підсумками роботи у 2023 році відбулася у КНП «Хмельницький обласний серцево-судинний центр» 18:44 У Хмельницькому районі водій насмерть переїхав 8–річну дівчинку 18:09 «За побратимів стояв горою»: історія 25-річного воїна Андрія Сидорчука з Хмельниччини photo_camera 17:21 «Я стала в 70 років малювати», – у Шепетівці відкрили клуб для літніх людей 16:39 У смерті немовляти підозрюють лікаря–гінеколога на Хмельниччині 15:51 20–річний хмельничанин збив пішохідку на Шевченка 15:16 Залишаться без води через борги: кого і коли відключить «Хмельницькводоканал» 14:58 Робота у Хмельницькому: є 265 вакансій (СПИСОК) 14:09 На Хмельниччині є перші інфіковані від укусів кліщів 13:21 «Укрзалізниця» запустила додаткові поїзди до весняних канікул через Хмельниччину 12:42 Що таке шале? Про затишні будиночки на природі та хто їх будує (Новини компаній) 12:03 Росіянин мав дві земельні ділянки на Хмельниччині. Їх конфіскували 11:16 BULKA маркет у зв’язку з відкриттям нового магазину шукає працівників (новини компаній)
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up