Коли в Україні вдарять перші заморозки: синоптик назвав дати

Коли в Україні вдарять перші заморозки: синоптик назвав дати
ua.depositphotos
  • Синоптики обіцяють стрімке похолодання вже до кінця жовтня. Місцями температура буде нижче 0 градусів.

Вже в середині жовтня в Україну прийде похолодання, яке принесе з собою мокрий сніг. Про це в коментарі "Апострофу" повідомив народний синоптик Леонід Горбань.

За його словами, в жовтні на півдні України стовпчики термометрів не піднімуться вище +18 градусів вдень, а ось на решті території буде прохолодніше.

А ось перші заморозки, за прогнозом Горбаня, варто очікувати вже вночі 17-18 жовтня вночі. Синоптик обіцяє до -1 градуса.

Відео дня
  • "Після цього денна температура впаде до +11...+12 градусів, а в кінці жовтня вночі знову приморозить до -4 градусів. У цей період також очікується дощ з мокрим снігом", - зазначив він.

Варто уточнити, що за даними Gismeteo, у Хмельницькому значне похолодання очікуються в третій декаді місяця. За прогнозами синоптиків, в останні десять днів жовтня середня температура повітря вдень буде менше +9 градусів.

 

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (19)
  • Игорь Олишевский

    Когда ударят первые морозы, я сразу Вам позвоню, Вы об этом узнаете.
  • Svitlana Chepurna

    Брехуни!!!!!!
  • Марія Рибчанська

    Ми і без синоптиків знаємо,що наближається зима,а от яка вона буде,побачимо.
  • Валя Шубович

    Вони неможуть сказати що завтра буде а не на місяць вперед
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
09:02 Масована атака на Україну: над Хмельниччиною збили три ворожі цілі 21:11 Напав з ножем на перехожого на залізничому вокзалі: у Шепетівці судитимуть бандита 21:03 Новий депутат облради з мільйонами «в заначці»: хто такий Ілля Логін 20:33 За побиття дитини судили маму з Хмельниччини Від читача 15:03 Хмельницькі кардіологи провели майстер-клас у м.Нетішин 19:45 Хмельницький попрощався з двома воїнами: Олегом Попелем та Юрієм Броварним 19:10 Обрізка дерев: чому скаржаться хмельничани і що кажуть екологи photo_camera 18:28 Гостювання сина в матері закінчилось трагедією на Хмельниччині: деталі справи 17:41 Працівниця банку на Хмельниччині привласнювала допомогу родичам загиблих воїнів 17:03 У Хмельницькому пенсіонеру стало погано біля річки: його врятували патрульні 16:29 Погіршення погоди та обстріли: на Хмельниччині прогнозують погодинні відключення світла 16:16 Торгова марка SvitloSteli: Нове слово у світі натяжних стель і освітлення (новини компаній) 16:01 «Непридатність до військової служби»: скільки беруть за це на Хмельниччині і чим все закінчується 15:23 Житель Хмельниччини з гепатитом С сяде за ґрати за ухилення від мобілізації 14:43 Опублікували список TikTok-каналів, які поширюють ворожу пропаганду 14:06 Платні соціальні послуги в комунальних закладах Хмельниччини: яка вартість 13:43 У Хмельницькій митниці новий керівник. Що про нього відомо 13:02 На Староміській військові силою затримали чоловіка. У ТЦК кажуть, що він ухилянт play_circle_filled 12:40 Загинули двоє військових з Хмельниччини: Олег Улянчук та Микола Кулябін 12:06 Дружина Гереги стала власницею квартири за 38,9 мільйона
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up