Контраст температури та снігова "каша". Синоптик розповіла про погоду в Україні 24 лютого

Контраст температури та снігова "каша". Синоптик розповіла про погоду в Україні 24 лютого
Фото ілюстративне
  • Завтра місцями очікується аж до +15 градусів.

За прогнозом синоптика Наталки Діденко, завтра в Україні очікується "контрастна температура" - від денних +15 градусів на Заході до нічних -15-17 градусів на Сході та Півночі.

"У західних областях буде найтепліше, протягом дня +7+12 градусів, на Закарпатті та Прикарпатті подекуди до +15 градусів. У східній частині, загалом на Лівобережжі й навіть у південній частині вдень очікується 0-5 градусів морозу, на Сході до -7 градусів. Карта 1.

Хоча й домінуватиме антициклон Ілонка (карта 2), проте атмосферний фронт північного циклону принесе завтра в Україну сніг, мокрий сніг і навіть дощ - залежатиме від градусів.

Відео дня

На крайньому заході, у східних областях, у більшості південної частини України - без істотних опадів.

На дорогах та тротуарах - ожеледиця, снігова каша", - написала Діденко.

Якою буде погода у Хмельницькому

  • "Хмарна погода протримається у Хмельницькому увесь день. Без опадів", - повідомляє Sinoptik.ua.

Слід зауважити, що за період метеоспостережень у Хмельницькому були зафіксовані такі температурні рекорди цього дня:

  • Максимальна температура: 14.9° (1990 року)
  • Мінімальна температура: -21.3° (1963 року)

За даними Укргідрометцентру, в Хмельницькому завтра прогнозують від -3 до +6 градусів.

Як повідомляє сайт Gismeteo, завтра у Хмельницькому температура повітря становитиме від -3 до  + 6 градусів.

 

Народний прогноз погоди   

24 лютого відзначається день пам’яті святого Власія Севастійського. До Власія були морози: різдвяні, водохресні, афанасієві, тимофіївські, миколині. Але власієві вважалися найміцнішими, і останніми. У народі говорили: “Проллє Власій олії на дорогу — зимі час забирати ноги”, тому що цього дня часто бували відлиги.

Читайте також: 

Магнітні бурі у лютому: календар небезпечних дат

Чи буде ранньою весна в Україні? Прогноз бабака Тимка

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
09:02 Сьогодні, 26 квітня – річниця аварії на Чорнобильській АЕС 21:17 Суд конфіскував у росіянки успадковану землю на Хмельниччині 20:45 На Хмельниччині попрощались з шістьма захисниками: імена 20:01 На Хмельниччині суд повернув водосховище громаді з приватних рук Від читача 17:01 ЯКЩО ТИ НЕ МОЖЕШ ДОНАТИТИ СВОЇМИ СИЛАМИ АБО ФІНАНСАМИ, ТО МИ МОЖЕШ ДОНАТИТИ СВІЙ ЧАС! 19:15 У Хмельницькій міськраді провели чергове засідання виконкому: основні рішення 18:22 На Хмельниччині повторно виставили на аукціон Нігинський кар’єр 17:36 На Хмельниччині двоє браконьєрів наловили риби на кримінал 16:49 Двоє мешканців Хмельниччини постануть перед судом за жорстоке вбивство 15:59 Жителька Хмельниччини, яка відзначила 100-річчя, розповіла про секрет довголіття 15:15 На Хмельниччині суд оштрафував члена ВЛК за хабарництво 14:38 У Хмельницькому попрощались із 31-річним військовим Романом Бочковським photo_camera 14:14 На Кам'янеччині затримали чоловіка, який встромив ножа у груди свого сина 13:46 Рекрутинговий пункт ЗСУ на Хмельниччині: що це таке і як працює 13:16 Алкоголю в 15 разів більше норми: на Шепетівщині водія притягнули до відповідальності 12:31 Шахрайство на криптовалюті: історія хмельничанки, яка хотіла навчитися заробляти 12:07 Коли у школах Хмельницького розпочнуться літні канікули 11:58 Валюти дорожчають. Курси в обмінниках та банках Хмельницького (ІНФОГРАФІКА) 11:32 На Хмельниччині п’яний чоловік стріляв у патрульних photo_camera 10:32 Середня пенсія на Хмельниччині – 4 870 гривень, – ПФУ
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up