Мокрий сніг і нічний «мінус»: погода у Хмельницькому на тиждень

Мокрий сніг і нічний «мінус»: погода у Хмельницькому на тиждень
  • Температура опуститься, а наприкінці тижня трішки потеплішає. 

Поки погода не поспішає тішити весняним теплом. На початку тижня у Хмельницькому опуститься температура повітря. Вночі прогнозують мороз, а вдень опади у вигляді мокрого снігу. 

Зокрема, за даними Хмельницького обласного центру з гідрометеорології, 18 березня очікується хмарна погода з проясненням. Можливий невеликий мокрий сніг. Місцями на дорогах ожеледиця. Вітер – 8-12 м/с. 

«Температура  повітря по області  вночі від 2° морозу до  3° тепла,  вдень  0-5° тепла у Хмельницькому  вночі  близько  0°,  вдень  1-3° тепла», - йдеться у повідомленні Центру. 

Відео дня

Як передає Український гідрометцентр, 18 березня в західних областях прогнозують невеликий мокрий сніг. Температура вночі від 2° тепла до 3° морозу, вдень 0-5° тепла. В Карпатах помірний сніг, температура вночі 1-6° морозу, вдень близько 0°. На решті території дощ, у північних та центральних областях з мокрим снігом. 

На дорогах західних областей місцями ожеледиця; у південно-східній частині вночі та вранці місцями туман.

За інформацією сайту sinoptik.ua, у понеділок в Хмельницькому протримається похмура погода. Вранці можливий дощ зі снігом, який закінчиться до обіду. В другій половині дня опадів не очікується. Денна температура повітря буде в межах +3 градусів. Вночі стовпчик термометра опуститься до -1. 

У вівторок, 19 березня, теж прогнозують мокрий сніг. Температура повітря коливатиметься від 2 градусів морозу до +1. 

У середу, 20 березня, опадів не передбачається. Денна температура повітря підвищиться до 5 градусів тепла. Вночі буде в межах 0 градусів. 

Під кінець тижня денна температура підвищиться в середньому до 7-9 градусів тепла. Можливий дощ. Нічний мороз відступить і температура підніметься на кілька позначок. 

Читайте також:

Де у Хмельницькому відключатимуть світло наступного тижня (АДРЕСИ)

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі

keyboard_arrow_up