Наближаються морози. Синоптик дала українцям свіжий прогноз

Наближаються морози. Синоптик дала українцям свіжий прогноз
Фото ілюстративне
  • Уже за кілька днів на українців чекає стрімке похолодання.

За прогнозом синоптика Наталки Діденко, завтра в Україні переважатиме волога та прохолодна погода.

"Завтра волога погода втримається, десь - тумани, десь - опади. На першій прогностичні карті видно, що дощ, подекуди з мокрим снігом (синє-дощ, рожеве - сніг) очікується 6-го січня на Півночі України, на крайньому заході та на Луганщині. На решті території - без опадів...

Температура повітря в Україні завтра коливатиметься в межах +2+6 градусів, на Сході буде свіжіше, 0+3 градуси, на Півдні буде по-весняному тепло, +7+13 градусів.

Відео дня

На Різдво невелике похолодання передбачається у західній частині України. А вже з 9-10 січня поступово знижуватиметься температура повітря практично повсюди і, за попередніми прогнозами, вже Василя, Український Новий рік і наступний Святвечір, напередодні Водохреща, ми зустрінемо із морозом", - написала синоптик.

Якою буде погода у Хмельницькому

  • "Погода у Хмельницькому буде похмурою, небо лише ненадовго позбавиться хмар, але ввечері вони його знову затягнуть. Уночі піде дрібний дощ, який ще до ранку закінчиться. Більше опадів не передбачається", - повідомляє Sinoptik.ua.

Слід зауважити, що за період метеоспостережень у Хмельницькому були зафіксовані такі температурні рекорди цього дня:

  • Максимальна температура: 8.1° (1988 року)
  • Мінімальна температура: -20.8° (1947 року)

За даними Укргідрометцентру, в Хмельницькому завтра прогнозують від -2 до +6 градусів. 

Як повідомляє сайт Gismeteo, завтра у Хмельницькому температура повітря становитиме від +1 до +6 градусів. Дощ.

Народний прогноз погоди   

6 січня усі православні народи святкують Святвечір. З цього дня настають Різдвяні морози. Глибоко промерзла земля передбачає родючість. За погодою цього дня визначали погоду грудня. Якщо тепло — весна буде холодною; заметіль — на врожай пшениці. У народі говорили: “Якщо на Кутю небо зоряне — багатий приплід скотини і багато ягід буде”. Якщо на святвечір буде снігопад, чекайте процвітання господарства у новому році, а якщо мороз — у сім'ї буде злагода і любов.

Читайте також: 

Тепло з дощем: синоптики розповіли про погоду в Україні на Різдво

Магнітні бурі у січні: коли їх чекати та про що варто пам'ятати

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
17:36 На Хмельниччині двоє браконьєрів наловили риби на кримінал 16:49 Двоє мешканців Хмельниччини постануть перед судом за жорстоке вбивство 15:59 Жителька Хмельниччини, яка відзначила 100-річчя, розповіла про секрет довголіття 15:15 На Хмельниччині суд оштрафував члена ВЛК за хабарництво Від читача 17:01 ЯКЩО ТИ НЕ МОЖЕШ ДОНАТИТИ СВОЇМИ СИЛАМИ АБО ФІНАНСАМИ, ТО МИ МОЖЕШ ДОНАТИТИ СВІЙ ЧАС! 14:38 У Хмельницькому попрощались із 31-річним військовим Романом Бочковським photo_camera 14:14 На Кам'янеччині затримали чоловіка, який встромив ножа у груди свого сина 13:46 Рекрутинговий пункт ЗСУ на Хмельниччині: що це таке і як працює 13:16 Алкоголю в 15 разів більше норми: на Шепетівщині водія притягнули до відповідальності 12:31 Шахрайство на криптовалюті: історія хмельничанки, яка хотіла навчитися заробляти 12:07 Коли у школах Хмельницького розпочнуться літні канікули 11:58 Валюти дорожчають. Курси в обмінниках та банках Хмельницького (ІНФОГРАФІКА) 11:32 На Хмельниччині п’яний чоловік стріляв у патрульних photo_camera 10:32 Середня пенсія на Хмельниччині – 4 870 гривень, – ПФУ 09:40 П’яний водій на смерть збив хмельничанина і тікав з місця події 09:21 На Львівському шосе 25 квітня не буде води 19:24 У Хмельницькому 30-річний чоловік побив двох школярів
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up