Похолодає і дощитиме: прогноз погоди на тиждень у Хмельницькому

Похолодає і дощитиме: прогноз погоди на тиждень у Хмельницькому
  • Дізнавайтеся прогноз для Хмельницького із понеділка по п’ятницю.

Після тривалої спеки у Хмельницькому наступного тижня очікуються похолодання і дощі. Виняток – понеділок, в цей день все ще буде "гаряче". Про це стало відомо з сайту Укргідрометцентру.

Розповідаємо про погоду на наступний тиждень детальніше.

Понеділок, 1 липня

Першого липня Україна буде однією з найспекотніших країн Європи. Максимальна температура повітря досягатиме +30+35 градусів. На цьому наголошує синоптик Наталка Діденко. 

Відео дня

Так, у Хмельницькому цього дня очікується переважно сонячна погода, ввечері можливий короткочасний дощ чи гроза. Вітер південний  5-10 м/с, ввечері місцями пориви 15-20 м/с. Температура у Хмельницькому вночі прогнозується в межах 18-20 градусів, вдень 31-33 градуси вище нуля.

Вівторок, 2 липня

У вівторок очікується мінлива хмарність. Опадів цієї доби слід чекати і вночі, і вдень. Дощ може перейти в грозу. Температура повітря вночі 17-19 градусів, вдень 24-26 градусів з позначкою «+». Вітер до 8 метрів за секунду.

Середа, 3 липня

3 липня у Хмельницькому буде переважно хмарно. Очікується дощ. Він розпочнеться вночі, і продовжиться вдень. Місцями можлива гроза. Температура повітря вночі прогнозується 15-17 градусів, вдень – близько 21-23 градусів вище нуля. Вітер 8 метрів за секунду.

Четвер, 4 липня

Цього дня в обласному центрі із-за хмар визиратиме сонце. Але 27 червня також прогнозують невеликий дощ впродовж доби. Нічна температура повітря 13-15 градусів, вдень – 22-24 градуси з позначкою «+». Вітер 5-10 метрів за секунду.

П’ятниця, 5 липня

У п’ятницю прогнозується мінлива хмарність. Вдень синоптики погнозують дощ. Температура повітря вночі близько 14 градусів, вдень 22-24 градуси вище нуля. Вітер до 10 метрів за секунду.

Читайте також: 

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (1)
  • Ігор Ковальчук

    От і добре ,а то огірки з помідорами вже в'януть.

keyboard_arrow_up