Прогноз погоди на березень 2024: яка погода буде на Хмельниччині

Прогноз погоди на березень 2024: яка погода буде на Хмельниччині
  • Розповідаємо детальний прогноз на перший місяць весни.

Погода у березні 2024 буде теплішою, ніж зазвичай, а кількість опадів очікується у межах норми. Про це свідчить прогноз Українського гідрометцентру.

В Україні середня місячна температура повітря передбачається 1-7 градусів тепла, це на 4-5 градусів тепліше, ніж у лютому і вище за норму на 1-2 градуси, - прогнозують синоптики.

За їх даними, місячна кількість опадів очікується 30-60 мм, в Карпатах місцями 71-107 мм, що в межах норми.

Відео дня

Якої погоди чекати в нашій області?

Прогноз погоди на березень на Хмельниччині

Ми порівняли довгостроковий прогноз Укргідрометцентру та узагальнений прогноз двох популярних метеосайтів: AccuWeather і sinoptik та дізнались яка погода чекає хмельничан у перший весняний місяць.

На Хмельниччині березень порадує стабільною температурою: 8-11 градусів тепла вдень і 1-4 тепла вночі. 

В перший тиждень місяця буде тепло і сухо. Синоптики прогнозують до 14 градусів вище нуля вдень, а вночі, в середньому, 3 градуси з позначкою «плюс». Опадів не очікується.

З 6 по 10-те погода погіршиться: пройдуть дощі, можливі нічні морози до -3 градусів.

З середини березня дощі накриють регіон, аж до квітня доведеться мати при собі парасольку чи плащ аби не намокнути. Також можливий мокрий сніг. Утім, температура залишиться високою: 7-9 градусів. 

Наприкінці березня, за прогнозами, нічна температура повітря може досягати позначки в 5-6 градусів тепла, а денна – 10-11 градусів вище нуля. 

Яка погода буде 1 березня?

За даними обласного центру з гідрометеорології, у перший день весни, температура повітря у Хмельницькому вночі становитиме 2-4 градуси тепла, вдень стовпчики термометрів піднімуться до 10-12 градусів.

Температура повітря по області вночі буде 1-6 градуси тепла, вдень 9-14 градусів.

Небо затягнеться хмарами, але буде прояснятись Опадів завтра, 1 березня, не очікують. Вночі та вранці місцями передбачається туман. Швидкість вітру, за прогнозом, буде 7-12 м/с.

Читайте також:

У Хмельницькому проведуть екскурсію «Ну типовий Проскурів».

 

 

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі

keyboard_arrow_up