"Бо вітер задуває та сніг замітає", - хмельничанин Андрій просить накрити перехід на станції Гречани

"Бо вітер задуває та сніг замітає", -  хмельничанин Андрій просить накрити перехід на станції Гречани
Фото: google.maps
  • Відповідну петицію розмістили на сайті Хмельницької міської ради 18 квітня.
  • Хмельничанин нарікає на відсутність накриття на переході.
  • Він зазначив, що через негоду перейти через міст дуже важко, адже часто його замітає снігом та задуває вітром.

Нова електронна петиція з'явилася на сайті Хмельницької міської ради 18 квітня. Звернення розмістили у розділі " Благоустрій міста та будівництво".

Автор звернення, Оксін Андрій Пилипович, просить накрити надземний перехід на станції Гречани. Як зазначив хмельничанин, кожного дня через пішохідний міст, що проходить через станцію Гречани проходять тисячі людей, серед яких робітники, які працюють на протилежному боці, пасажири станції, а найголовніше діти які навчаються в ЗОШ №20. Як зауважив чоловік, основною проблемою переходу через міст - є погодні умови і стан його огорожі.

"Взимку все замітає снігом, восени холодні вітри, влітку спека. Проблематика лише в створенні тунелю від вітру, снігу і дощу",- йдеться у повідомленні.

Відео дня

Петиція поки що набрала лише 6 голосів. Для розгляду звернення необхідно 500. До кінця голосування залишилося 89 днів. Підтримати ідею можна ТУТ.

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (6)
  • Maria Olinevich-Ogilba

    Пам'ятаю цей міст, коли була дитиною
  • Наталі Оксіна

    Так ходили і досі ходим. Я топтала свої тапки протягом 11 років навчання в школі. Цей міст, як кошмарний сон снився протягом багатьох років після закінчення школи. Ізнову минулого року почала топтати тапки через цей міст разом із своєю дитиною. Кошмар повторюється.
    Наприклад сьогодні іновши по обіді за дитиною у школу, вітер такий жахливий дув, це просто жах дитину до огорожі присував.... А ще пандуса там немає, батьки з візками, велосипедисти тягають у руках свій транспорт....

    Мастер Автополив reply Наталі Оксіна

    Так всю жизнь и профукаете с этим мостом. Драпать надо отсюда свит позаочи.
  • Мастер Автополив

    Такой проект не осилить пока, все силы брошены на достройку туалета в сквере Франка. И ремонт туалета в парке Шевченко.
  • Анна Скворцова

    А регістрацію простіше ніяк неможна😡

    Наталі Оксіна reply Анна Скворцова

    Це простіше ніж підписати петицію до президента чи кабміну
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
20:45 Вважались зниклими безвісти. «На щиті» повернулись троє військових з Хмельниччини 19:51 Хмельничанин відсудив у сусідів кошти за затоплення квартири 19:02 Тепло повертається: прогноз погоди на вихідні на Хмельниччині 18:18 Пережила голод, війну та смерть синів: жительці Хмельницького виповнилось 105 років Від читача 11:02 Переваги працевлаштування осіб з інвалідністю для роботодавців 17:29 Восьмий день у Хмельницькому шукають 70-річну Галину Кудлу 16:59 Шахрай представився поліцейським і ошукав хмельничанку на 38 тисяч 16:26 У Хмельницькому перекриють рух вулицею у центрі міста 16:04 Скорочення Хмельницького обласного ліцею. Що про це відомо 15:33 Судитимуть жителя Кам'янеччини за зрізані три десятки дерев у «Подільських Товтрах» 15:00 Новий сезон ВСІМ Бізнес-ліги: склад учасників і календар матчів 14:45 Скандал навколо лікарні в Старокостянтинові: вимагають звільнити директорку 13:59 За вбивство чоловіка жителька Хмельниччини сяде на 9 років за ґрати 13:23 У Кам‘янці-Подільському автівка збила пенсіонерку на парковці 12:44 Судили 19-річного жителя Полтавщини, який приїхав до Хмельницького розкладати «закладки» 11:48 На будівництві в Дубовому обірвалася люлька з працівниками: продовження історії photo_camera 10:39 У Кам’янці відкрили туристичний сезон-2024: програма 10:01 На Хмельниччині затримали водія, який перевозив тисячу пачок контрафактних сигарет 09:02 Сьогодні, 26 квітня – річниця аварії на Чорнобильській АЕС
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up