При народженні дитини кожна мама отримає "Baby Box". Як він виглядає?

При народженні дитини кожна мама отримає "Baby Box". Як він виглядає?
Фото: Hotmam.com.ua
  • З 1 вересня 2018 року при народженні дитини кожна родина буде отримувати спеціальний дитячий набір.
  • У нього будуть входити усі необхідні речі для дитини на перші місяці життя.
  • Його вартість складатиме 5000 гривень.

 

Кожна родина, в якій народився малюк, отримуватиме спеціальний бебі-бокс. Про це повідомив прем'єр-міністр України Володимир Гройсман.

Як він зазначив, бокс буде зібраний для того, щоби на перших етапах життя у мами було все необхідне для того, щоби доглядати дитинку.

Відео дня

Як наголосив Гройсман, це буде достатньо якісний бокс, із якісним наповненням.  Там будуть пелюшки, підгузки, олійки, присипки, тобто все те, що має бути у дитини у перші кілька місяців. Також, там будуть іграшки і спеціальний матрац, а ще в деяких випадках ці пакунки можна використовувати як люльку для дитини, як це роблять в інших країнах. Орієнтовно вартість пакунку складатиме 5000 гривень.Його видаватимуть у пологових будинках.

Як він виглядатиме:

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (2)
  • Андрей Шпулак

    Під Собяніна косять
  • Мастер Автополив

    выборы скоро видимо... Хотелось, бы что бы Гройсман пошел в Президенты. Он такой няшный.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
19:24 У Хмельницькому 30-річний чоловік побив двох школярів 18:27 Військових запрошують на «бакототерапію»: що це за проєкт photo_camera 17:34 У Хмельницькому можна обмінятися кімнатними рослинами. Як це працює? 16:25 Експосадовицю обласної служби у справах дітей судили за вимагання хабаря Від читача 16:19 Хмельницький драмтеатр у лонглісті Всеукраїнського Фестивалю-Премії «ГРА» 15:44 Поліграф для хмельницьких чиновників. Скільки посадовців пройшли перевірку? 15:08 Скорочення вишів на Хмельниччині. Скільки є зараз та яких може не стати 14:48 Був зниклим безвісти з минулого літа. «На щиті» повертається військовий Андрій Ковалевський 14:06 Зростає захворюваність на кашлюк: що потрібно знати хмельничанам 13:49 Народні депутати з Хмельниччини мають 168 помічників. У Гереги найбільше 13:07 Смертельна ДТП у Хмельницькому районі: 36-річний водій в'їхав у дерево і загинув 12:47 Пішла на дачу і не повернулась. У Хмельницькому шукають 70-річну жінку photo_camera 11:53 У Нетішині розмістять модульне містечко для працівників Запорізької АЕС photo_camera 11:12 У Лезневому зупинили водія під наркотиками photo_camera 10:04 5 років тюрми дали хмельничанину, який обкрадав підвали й підсобки багатоповерхівок 09:25 24 квітня на трьох вулицях і провулку в Хмельницькому не буде води
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up