Ніякої торгівлі у неділю: хмельничанам пропонують відмовитися від шопінгу у вихідний (ОБГОВОРЕННЯ)

Ніякої торгівлі у неділю: хмельничанам пропонують відмовитися від шопінгу у вихідний (ОБГОВОРЕННЯ)
  • Не секрет, що для більшості хмельничан слова "неділя" і "шопінг" є синонімами. Однак, містянам пропонують змінити "традицію".
  • Відповідну петицію розмістили на сайті мерії. Її автор пропонує заборонити у неділю торгівлю на хмельницьких ринках, в магазинах, тощо.
  • Друзі, а яка ваша думка стосовно такої заборони?

Багато хто з хмельничан чекає неділі, щоб сходити за покупками на ринок чи у магазини, так би мовити запастись на увесь тиждень. Погодьтеся, що для багатьох такі слова як "неділя" і "шопінг" стали синонімами.

Однак, як переконує хмельничанин Ткачук Роман, неділя - це день відпочинку й вихідний для усіх, у тому числі для продавців. Він пропонує заборонити торгівлю у місті у цей день тижня. Чоловік розмістив відповідну петицію на сайті міської ради у розділі "Благоустрій міста та будівництво".

Роман зазначає, що супермаркети, базари та торгові центри повинні бути закритими у неділю. Дозволити працювати у цей день хмельничанин пропонує лише закладам харчування: ресторанам, піцеріям, столовим та кафе. Також, як додає автор петиції, заборона не повинна стосуватися малих продуктових магазинчиків, але при умові що сам власник крамниці буде стояти за прилавком і вести обслуговування клієнтів.

Відео дня

Петиція за два дні вже набрала 10 голосів. Для розгляду звернення необхідно 500. До кінця голосування залишилося 88 днів. Підтримати ідею можна ТУТ.

Друзі, а що скажете ви? Чи варто підтримати ініціативу та чи готові хмельничани відмовитися від недільного шопінгу? Своїми думками діліться у коментарях.

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (127)
  • Мастер Автополив

    А якщо сральня потекла, то шо і прокладку на ринку не купити? Чи кран там якийсь?
  • Людмила Бобейко

    Полнейший БРЕД
  • Karina Romanchenko

    На базарі понеділок вихідний! То ще й неділю зробити 😅 тоді всі Тільки й робитимуть що дома сидітимуть
  • Марина Тонкошкура

    Скажу більше у Європі ні один торговий центр і магпзин не працює у Пасху поминальну неділю,Різдво і тд а у нас все нажертися не можуть
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
16:41 У Хмельницькому затримали двох юнаків з наркотиками, – поліція 15:51 Кам’янчанин лаявся на стареньку матір і отримав за це вирок 15:03 На Хмельниччину “на щиті” повернулися четверо військових: хто вони 14:11 На Хмельниччині завершили сівбу цукрового буряка: скільки посіяли Від читача 11:45 Підприємствам теплопостачання продовжили режим ПСО 13:22 На Хмельниччині рятувальники дістали кота із колодязя (ВІДЕО) 12:29 У Хмельницькому відбудеться забіг на підтримку «Сталевого кордону» 11:37 Працівники колонії на Хмельниччині знайшли «сюрприз» в помідорах 10:46 Розстріл поліцейських у сусідній Вінничині: поліція шукає нападників 09:58 На Хмельниччині за добу сталось три пожежі: що горіло 09:13 На Хмельниччині з 2022 року затримали 86 нелегалів з росії: що з ними зробили 21:02 На Хмельниччині запрацював регіональний офіс “Зроблено в Україні”: мета проєкту 20:26 Команда хмельницьких архітекторів перемогла у конкурсі на меморіал Героїв у Львові (ФОТО) 19:23 У Хмельницькому будинок культури незаконно перебував у приватній власності, – прокуратура 18:37 На Хмельниччині засудили 18-річну дівчину, яка займалася шахрайством в інтернеті 18:06 На Хмельниччині будують 4 індустріальні парки: для чого це потрібно
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up