Ароматний сніданок: як приготувати куряче філе під вершково-гірчичним соусом

  • Сьогодні готуємо соковиту і ніжну курочку на сніданок.
  • Страва дуже швидко та легко готується.
  • Куряче філе з гірчицею та вершками подарує вам заряд енергії на весь день.
Ароматний сніданок: як приготувати куряче філе під вершково-гірчичним соусом

Чудовий сніданок. Страва дуже ароматна.

Інгредієнти:

  • куряче філе 2 половинки
  • вершки жирні 100 мл
  • діжонська гірчиця 1 ложка
  • часник 2 зубчики
  • оливкова олія 1 ложка
  • сир 30 г (найкраще пармезан)
  • сіль, перець, чебрець за смаком

Куряче філе помийте і обсушіть. Натріть сіллю і перцем.

Покладіть філе в форму. Можна порізати м’ясо дрібними порційними шматочками.

Вершки змішати з часником, гірчицею та чебрецем. Посоліть і поперчіть за смаком. Залийте отриманою сумішшю філе.

Поставте в розігріту духовку на 30 хвилин. Температура – не більше 180°C. За 5 хвилин до готовності посипте тертим сиром.

Коментарі

Виявляється, водій «BMW», який збив двох пішоходів біля міської лікарні,  має “багату” біографією. Уже три роки проти...

Твори митця представляють у Хмельницькому обласному художньому музеї. Під час закриття мистецького проекту, 31 травня,...

Виставку художника Олександра Андрющенка "Сонячні діти. Перший дотик" можна буде побачити у музеї на Проскурівській. Фото-проект...

Електроенергію відключать через ремонт. Світла не буде з 9:00.

Не пропускай новини — долучайся до нас на Facebook
keyboard_arrow_up